Görüş Bildir
Haberler
Thodex’in Sahibi Faruk Fatih Özer’in Ağabeyi Konuştu: 'Bizi de Vurup Gitti'

Thodex’in Sahibi Faruk Fatih Özer’in Ağabeyi Konuştu: 'Bizi de Vurup Gitti'

Batuhan
23.04.2021 - 10:02

Kripto para alım satımı yapılan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in, piyasadan topladığı milyonlarca dolarla yurtdışına kaçtığı ileri sürüldü. Başsavcılık konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Thodex müşterileri firmanın merkezine gitti. Özer’in ağabeyi Güven Özer, “Nasıl böyle bir şey yaptı, anlayamadım. Çok akıllı ve dürüst bir çocuktur. Bizi de vurup gitti” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer Hürriyet'e konuştu.

"Çok akıllı ve dürüst bir çocuk"

"Çok akıllı ve dürüst bir çocuk"

Güven Özer yaptığı açıklamada, kardeşi ile ilgili olarak şunları söyledi:“Kardeşim çok iyi bir insandı. Yıllardır da kripto para işleriyle uğraşıyor. Bizi de vurup gitti. Nasıl böyle bir şey yaptı, anlayamadım. Ben de şirkete gelip giderdim. Hakkımda bir soruşturma var mı bilmiyorum. Kardeşimin böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Çok akıllı ve dürüst bir çocuk. Arkasında başka şeyler olabilir. Ben de gelişmeleri televizyonlarda takip ediyorum. Kardeşim yurt dışına gitmiş. Ona bir iki gündür ulaşamıyorum. Ne olduğunu anlamadım”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
21
11
7
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mahmut Dursun

salağa yatıyor.

TİRYAKİ

istenilse elleri ile koymuş gibi bulurlar.. tombul nerede olduğunu gizlemiyor bile bir şey yapılıyor mu ? hepsinin siyasi ortağı var..

evreka17

al işte yine beyin göçü :))