Görüş Bildir
Haberler
Thodex'in Firari CEO'sunun Arnavutluk’taki Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Thodex'in Firari CEO'sunun Arnavutluk’taki Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’den kaçtıktan sonra gittiği Arnavutluk’taki ilk görüntülerine ulaşıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Binlerce kişiden topladığı paralarla Arnavutluk'a kaçan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yeni görüntülerine ulaşıldı.

TRT Haber Muhabiri Ceyda Muslu'nun aktardığı bilgilere göre Özer, havalimanından doğruca Arnavutluk'un başkenti Tiran’daki otele gidiyor. Kırmızı montlu Arnavut vatandaşı, Özer'i havalimanında karşılayarak otele kadar götürüyor.

Halen Arnavut polisi tarafından en önemli şüphelilerden biri olarak aranan kırmızı montlu kişi, otelde de Özer'e eşlik ediyor. Faruk Fatih Özer otele 3 günlük rezervasyon yaptırmış ancak ikinci gününde gizlice otelden kaçmıştı.

'Kısa zamanda yakalanacağını düşünüyorum'

Thodex vurgunuyla ilgili son gelişmeyi değerlendiren Emekli Emniyet Müdürü İsmail Çalışkan, 'Ben kısa zamanda yakalanacağını düşünüyorum. Günümüzde teknoloji çok ileri seviyelerde. Polis teşkilatımız da ileri düzeyde. Ben ellerindeki bütün imkanları harcayarak bu operasyonu başarıyla yapacaklarına inanıyorum.' dedi.

391 bin mağdur!

391 bin mağdur!

700 bin üyesi olduğunu açıklayan Thodex'in sistemini kapatan sahibi Özer'in yaklaşık 391 bin kişiyi mağdur ettiği belirtiliyordu.

Soylu: 108 milyon dolar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şirketin 108 milyon dolarlık bir portföyü olduğuna işaret ederek, bu tutarın muhasebecisinden bilgi işlemcisine kadar gözaltına alınan kişilerin sorguları ve muhasebe bilgileriyle ortaya çıkarıldığını dile getirmişti.

Soruşturma kapsamında, bugüne kadar haklarında yakalama kararı verilen 82 şüpheliden 78'i gözaltına alınmıştı. 

Gözaltına alınan şüphelilerden Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklanmış, 35'i adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer şüphelilerin tamamı serbest bırakılmıştı.

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Soru : Türkiye'de suç işlemiş ve yurtdışına kaçmış kaç kişi var ??? Diğer Soru : Bunların kaçı Türkiye'ye iade edildi ??? Bir Başka Soru : Kaç kişi Türkiye'd... Devamını Gör

cem

Paraları ezmeye gitmiş paşa çocuğu !