Görüş Bildir
Haberler
TV
The Walking Dead için 4 silah önerisi

The Walking Dead için 4 silah önerisi

Mr Logical
21.09.2015 - 12:52

The Walking Dead için silah tavsiyeleri...

Bilindiği üzere öldükten sonra tekrar dirilen 'yürüyen'lerin, insanlara zarar vermemesi için yeniden öldürülmeleri gerekiyor. Diziyi izleyenlerin (tahminimce) epey bir kısmı da en uygun silahın ne olabileceğini kafasında en az bir kez tartmıştır diye düşünüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ben şahsen mevcutlar içinde en etkili olanın kılıç olduğunu düşünüyorum.

Ben şahsen mevcutlar içinde en etkili olanın kılıç olduğunu düşünüyorum.

Zira sessiz olduğu için civardaki yürüyenlerin dikkatini çekmezken, biten bir sarf malzemesi olmadığı için de en kullanışlı olanı.

Peki ya 7500 yürüyenle birden karşılaşılırsa ne olacak?

Peki ya 7500 yürüyenle birden karşılaşılırsa ne olacak?

Bunun gibi bir manzaradan sağ çıkabilmek veya onları etkisiz hale getirebilmek için çok daha farklı silahlara ihtiyaç duyulacağı kesindir.

1. Da Vinci'nin tankı.

1. Da Vinci'nin tankı.

Modern dünyada savaşların kurallarını değiştiren tankları ilk kez planlayan Da Vİnci idi. İçindeki askerlere korunma sağlayacak olan bu aletle, dışarıdaki düşmanlara, mızrak ve toplarla saldırılacaktı. Normal bir tanktan daha sessiz ve yakıt problemi yok. Sadece top değil ok veya mızrak kullanmak da mümkün ve en önemlisi yapımı için ağır sanayiye gerek yok.

2. Da Vinci'nin makineli tüfeği.

2. Da Vinci'nin makineli tüfeği.

Bu silahı ilk gördüğümde düşündüğüm şey, 'bununla savaş kazanabilmek için mermilere kafa atacak kadar aptal, sıra halinde dizilip düşmanın üstüne yürüyen bir ordu ile savaşmak lazım' idi. Böyle bir düşman bulmak imkansız değilmiş demek ki.

3. Da Vinci'nin oraklı arabası.

3. Da Vinci'nin oraklı arabası.

Savaş meydanında kalabalığın içine dalıp, etrafındaki her canlıyı katledebilecek canavar bir at arabası. Önünde ve arkasında sürekli dönen palalarla ölüm saçmak için kullanılacaktı. Gerçekten dehşet bir tasarım ve yukarıdaki malum manzarayı görünce aklıma gelen ilk silah. Tabii burada at yerine yürüyenlerin yiyemeyeceği bir şey seçilirse iyi olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Korkunç iğne - Arı kovanı

4. Korkunç iğne - Arı kovanı

Tarihteki ilk barutlu silahlardan biri olan “arı yuvası(kovan)”. Çin’in Ming Hanedanlığı (1368-1644) döneminde ortaya çıktı. Büyük top ve roketlerin aksine kovan bir adam tarafından taşınabilecek şekilde yapılırdı. Silah ahşaptan yapılmış bir konik roket yuvasıydı ve içinde 32 adet ateşlenebilir roket bambudan oklar bulunurdu. Piyadenin kovanı düşmana doğrultup fünyeyi ateşlemesi yeterliydi. Oklar roketli olduğu için geleneksel oklara göre daha geniş bir etki gücü vardı.  Kovanın aynı zamanda ciddi bir avantajı vardı, bir fünye ateşleyebilen herkes kullanabilirdi oysa uzman bir okçu eğitmek çok uzun sürebilirdi.  Kovanda geleneksel okçuların doğruluğunu yoktu ama doğruluk önemli değildi. Önemli olan arıların ölümcül sürüleri gibi okların yayılımı ile düşman üzerinde bir yağmur gibi yağabilmekti. Yüzlercesi saldırı esnasında konuşlandırılırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

senin konuda on numara güncel bi konuymuş emekde verilmiş ! ne diyim küfürün adını günah diyolar bi de !

Mr Logical

Aynen

syborg

Mişon yenge, samuray stil afro ile (katana mı o?) efso bütünleşti, bırakmaz gayrı. takım oyunu bu, herkeste ağır silah olacak değil. yeri geliyor, verimli so... Devamını Gör

syborg

davinci tasarımları kasar bence.. insan kaşısındaki "SÜRÜ" o kinetik tasarımları pinçik eder (nicelik her şeydir), gtlerine sokuverir :) anında bir kırmızı y... Devamını Gör