Görüş Bildir
Haberler
The Sims 2'nin Gözümüzün Önünde Olmalarına Rağmen Fark Etmediğimiz 13 Easter Egg ve Gizemi

The Sims 2'nin Gözümüzün Önünde Olmalarına Rağmen Fark Etmediğimiz 13 Easter Egg ve Gizemi

2004 yılında oyuncuların beğenisine sunulmuş olan ve The Sims serisinde adeta boyut atlatan oyun The Sims 2'nin bu detayları karşısında ''ben nasıl fark etmemişim'' diyeceğinize eminiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bella Goth

The Sims serisinin en meşhur ailelerinden Goth'lardan Bella bu oyunda karşımıza çıkmıyor. Bella Goth'un fotoğrafını ise süt kutularının üzerindeki kayıp kişi ilanlarında görebiliyoruz. Bunun yanı sıra Where is Bella? (Bella Nerede) adlı bir kitap da seride yer alıyor. Sahiden, Bella nerede?

2. Pixar göndermesi

Oyundaki masa lambalarından birinin adı Pix-arm. Bu da açıkça ünlü animasyon stüdyosu Pixar'ın maskotuna ve logosuna bir gönderme.

3. Stonehenge ve ufolar

3. Stonehenge ve ufolar

The Sims 2'nin adından da anlaşılacağı üzere bir hayli garip bölgesi Strangetown'da kimi zamanlar uçan ufolar, bir ufo enkazı ve Stonhenge benzeri bir yapıyı görebilirsiniz.

4. Uzaylı kaçırması

4. Uzaylı kaçırması

Eğer gökyüzü ile fazlaca ilgilenen bir Sim'e sahipseniz hazır olun, uzaylılar sizinle yakın temasta bulunabilirler. Kaçırılmanız sonucunda karakterinizi sizin göremeyeceğiniz şekilde alıkoyan uzaylılar daha sonrasında onu tekrar evine bırakacaklardır.

5. Hamile erkekler

5. Hamile erkekler

Uzaylı kaçırmasının ardından eve dönen erkek karakterinizin karnının şiş olduğunu fark ederseniz telaş yapmayın, nur topu gibi yeşil bir yarı uzaylı bebek babası olacaksınız demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Will Wright her yerde

6. Will Wright her yerde

The Sims serisinin yaratıcısı Will Wright ilk oyunda da pek çok easter egg'e sahipti. Bu durum The Sims 2 ile de değişmiyor. Dekoratif olarak alabileceğiniz ve haritada da karşınıza çıkan bir kayada Will Wright'ın suratını görebilirsiniz.

7. Dikkat uydu düşebilir!

7. Dikkat uydu düşebilir!

Sakin sakin çimlere yatıp biraz gökyüzünü izleyerek hayallere dalmak The Sims 2'de ölümcül olabilir. Karakterinizin başına düşen uydu muhtemelen onun bu dünyaya dair gördüğü son şey olacaktır.

8. Penguenler!

8. Penguenler!

The Sims 2'nin Seasons ek paketine sahipseniz karşılaşabileceğiniz tatlı bir durum penguenler tarafından ziyaret edilmek. Bir kardan adam yaparak da sevimli bir penguen tarafından ziyaret edilme şansınızı arttırabilirsiniz.

9. Social Bunny

9. Social Bunny

The Sims 1'de karşımıza çıkan Tragic Clown'a benzer şekilde Social Bunny de özellikle sosyal durumu düşük olan karakterleri ziyaret ederek onlara adeta yoldaş olmayı kendine görev edinmiş bir NPC.

10. Işınlanabilen Ninja

10. Işınlanabilen Ninja

The Sims 2'nin Bon Voyage ek paketinin Takemizu Village bölgesinde ortaya çıkan ninja bazı özel güçlere sahip. Bunlardan en dikkat çekeni ise ışınlanabilmek. Üstelik bu yeteneği ondan öğrenirseniz siz de dilediğiniz yere ışınlanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Noel Baba

11. Noel Baba

Tıpkı The Sims 1'de olduğu gibi The Sims 2'de de uslu bir çocuk olursanız Noel Baba tarafından ziyaret edilebilirsiniz. Bunun için Happy Holiday eşya paketi ile gelen yılbaşı ağacına sahip olmanız ve Noel Baba için kurabiyeler yapmanız gerekiyor.

12. Zaman Baba

12. Zaman Baba

The Sims 2'de yeni yılın gelişini bir parti ile kutlamak isterseniz beklenmedik bir ziyaretçi ile karşılaşabilirsiniz. Elinde bir kum saati tutan ve adı Father Time olan bu NPC saatin gece yarısını vurması ile birlikte sevimli bir bebeğe dönüşüyor.

13. The Sims 3

13. The Sims 3

Şanslıysanız kapınızın önüne hediye olarak bırakılacak olan özel bir bilgisayar sayesinde The Sims 3 oynamanız mümkün.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
49
13
8
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın