Görüş Bildir
Haberler
Üç Yıldız Ceza Alacak mı?

Üç Yıldız Ceza Alacak mı?

Batuhan
18.02.2014 - 14:23 Son Güncelleme: 18.02.2014 - 23:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Üç Yıldız Ceza Alacak mı?

Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in PFDK'ya sevk edilip edilmeyeceği merak konusu olurken bu soru sonunda cevabını buldu.

Fenerbahçeli oyuncular Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın PFDK'ya sevk edilip edilmeyeceği merak konusu olurken bu soru cevabın buldu. Üç oyuncu da kurula sevk edilmeyecek.

Geçtiğimiz haftasonu oynanan Fenerbahçe Kasımpaşa maçında konuk takım yedek kulübesine küfür ettiği iddia edilen Emre Belözoğlu ile soyunma odası koridorunda kavga ettiği iddia edilen Volkan Demirel, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmedi.

Dün oynanan Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasında rakibine küfür ettiği iddia edilen Burak Yılmaz da kurula sevkedilmeyen oyunculardan oldu. Gözlemci raporunda Burak Yılmaz v küfür ile ilgili bir not bulunmuyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...

TFF'den Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz Kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu, bu hafta oynanan maçlarda rakibine küfür eden Emre Belözoğlu ve rakibine dirsek atan Burak Yılmaz'ın PFDK'ya sevk edilip edilmeyeceği yönündeki kararını verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında yedek kulübesindeki Kasımpaşalı futbolculara küfür ettiği iddia edilen Emre Belözoğlu, Antalyaspor - Galatasaray maçında da hakemlere küfür ettiği iddia edilen Burak Yılmaz hakkındaki kararını verdi.

Sporx'te yer alan habere göre ; Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz için maçın temsilci raporlarını inceleyen TFF hukuk müşavirliği, iki futbolcunun da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkine gerek olmadığını bildirdi.

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/tff-den...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0