Görüş Bildir
Haberler
Siz de Siyaset Yapıyor musunuz?

Siz de Siyaset Yapıyor musunuz?

diazepam
14.05.2014 - 15:08 Son Güncelleme: 14.05.2014 - 15:16

Nasıl ki meyveyi manav satıyor, hastayı doktor muayene ediyorsa, siyaset de siyasilerin işidir mi diyorsunuz? Peki siz siyaset yapıyor musunuz? Testimizi çözün cevabını saniyeler içinde alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mesleğinizi Seçiniz!

2. Mesleğinizle ilgisi olmayan bir soru soruldu, cevap verir misiniz?

3. Gündemi nereden takip ediyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz apaçık siyaset yapıyorsunuz!

Siz apaçık siyaset yapıyorsunuz!

Madem siyaseti bu kadar seviyorsunuz, madem gündeme bu kadar düşkünsünüz, madem Twitter senin, Facebook benim gezip fikir belirtiyorsunuz, çıkarın cübbenizi, önlüğünüzü, tulumunuzu, üniformanızı da bir parti kurun görelim bakalım halk size yetki veriyor mu?

Halk size yetki mi verdi ki siyaset yapıyorsunuz?

İşiniz gücünüz hükümeti eleştirmek. Sizin zihniyetiniz belli, 1940'larda gördük sizi, bugün bu ülke ne çekiyorsa sizin zihniyetinizden çekiyor. Ülkenin kalkınması, havaalanları, köprüler, boy boy gökdelenler size batıyor. İşiniz gücünüz yıkılmış ideolojilerin peşinden koşmak. Ya adam gibi siyaset yapın ya da bu işleri bırakın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
13
10
7
5
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Ka

Saçmalığın dik alası! Şöyle ki; Bu bireysel hazırlanan ve gerçekçi olmayan bir test dahi olsa da hep aynı sonucu vermek (Tabi ki benim denediğim kadarıyla ve... Devamını Gör

Emre Ka

Merhaba; Ya ikimizin siyaset kelimesinden anladığı farklı ya da üzülerek dediğimin arkasında durmak zorundayım. Çünkü dediğim gibi insanlar, devlettin yaptık... Devamını Gör

Tamer K.

Siz apaçık siyaset yapıyorsunuz! Sanki adam öldürdük anasını satayım :D

KenBen

Saçma..