Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Sana Yüzde Yüz Gerçek Kişiliğini Söyleyelim!

etiket Testi Çöz, Sana Yüzde Yüz Gerçek Kişiliğini Söyleyelim!

Yung Boş Ada
18.03.2015 - 13:18 Son Güncelleme: 31.01.2019 - 19:02

Verdiğin cevaplara göre senin gerçek kişiliğini sana söyleyeceğiz. İnanmıyor musun? Testi çöz ve gör o zaman :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, hangi fotoğraf içini umutla dolduruyor?

2. Peki hangi fotoğraf sana aileni hatırlatıyor?

3. Peki hangi fotoğraf seni endişelendiriyor?

4. Hangi fotoğraf sana ilham verip içinde bir şeyler başarma duygusu uyandırıyor peki?

5. Şimdi de seni en çok korkutan fotoğrafı seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de sana özgüvenli hissettiren fotoğrafı seçmeni istiyoruz.

7. Bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

7. Bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

8. Peki bu fotoğraf nasıl hissettiriyor?

8. Peki bu fotoğraf nasıl hissettiriyor?

9. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

9. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

10. Bu fotoğraf nasıl hissettirdi peki?

10. Bu fotoğraf nasıl hissettirdi peki?
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

11. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

12. Son soru, bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

12. Son soru, bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Manevi yönü çok kuvvetli" bir insansın sen!

"Manevi yönü çok kuvvetli" bir insansın sen!

Sen çok duygusal, insanlara değer veren ve kendini yaptığı işe sonuna kadar adayan bir insansın. Sen hiçbir zaman küçük detaylara takılmaz, büyük resmi görmeye çalışırsın. Çok merhametli, düşünceli ve sadık bir insansın. Başkalarına yardım etmeyi de çok seviyorsun. Ayrıca seninle aynı düşünmeseler bile asla kimseyi yargılamazsın sen. Çünkü sonuç olarak kimin ne düşündüğü o kişiye kalmış ve bunu yargılamak zaten sana düşmez bunu biliyorsun. Kusur örtmede de gece gibisin. Çok da bu dünyanın insanı değilsin sen aslında, öte dünyaların insanısın. Bu dünya senin için sadece bir geçiş aşaması. Sen kendini başka yerlere hazırlıyorsun.

"Yaratıcı"sın sen!

"Yaratıcı"sın sen!

Sen bir kere çok yaratıcı bir insansın. Hayal gücün çok geniş ve çok tutkulusun. Yeni şeyler denemeyi ve zor işleri başarmayı çok seviyorsun. Ayrıca kendi başına geçirdiğin yalnız zamanların senin için çok özel, çünkü o zamanlarda beyninin derinliklerine inip yaratıcılığının en üst seviyesine çıkıyorsun. Bu zamanlar da genelde gece geç saatler oluyor senin için. Bu yüzden de senin gece insanı olduğunu söylersek yanılmış sayılmayız. Ee durum bu olunca senin tek rakibin de 24 saat oluyor! Yetmiyor çünkü sana. Ayrıca yaratıcılığın kısıtladığı zaman deliriyorsun. İnsanların, durumların seni kısıtlamasından nefret ediyorsun. Özgür ruhlusun çünkü sen, özgür olmalısın. Son olarak bu yaratıcı ve geniş beynin sayesinde her zaman olayların pozitif yönünden bakıyorsun. Daima ileriyi düşünüyor, asla geçmişte takılı kalmıyorsun.

"Lider"sin sen!

"Lider"sin sen!

Zaten tahmin ettiğin gibi, sen lider olmak için doğmuşsun! Çok karizmatik, hırslı, olgun ve mantıklı bir insansın. Etrafındakiler yardıma ihtiyaç duyduğu zaman anında orada hazır olursun. Her zaman söylenmesi gereken doğru sözleri bilir ve durumlar karşısında nasıl davranman gerektiğini iyi bilirsin. Ayrıca oldukça dakik, sözünün eri ve hırslısın sen. Tuttuğunu koparır, verdiğin sözü daima tutarsın. İleride çok iyi bir kariyere sahip olacağını, mükemmel bir ailen ve ölümsüz dostlukların olacağını düşünüyoruz. Hiç zorluklarla karşılaşmadın mı peki, tabii ki de karşılaştın. Ama hepsinin üstesinden geldin ve bu sayede daha güçlü bir insan oldun. Ne demişler, öldürmeyen şey güçlendirir.

"Sahne İnsanı"sın sen!

"Sahne İnsanı"sın sen!

Sen çok dışa dönük, arkadaş canlısı ve etkileyici bir insansın. Bir kalabalık karşısında performans sergilemekten, onları eğlendirip onlara ilham vermekten ve onların tepkilerini izlemekten çok hoşlanıyorsun. Sahnede olmak çok zor bir iş aslında, ama sen sanki bu iş için yaratılmışsın ve bu yüzden o kadar başarılı olursun ki sahnede. Ayrıca oldukça konuşkan, girişken ve rahat bir insansın. Hitabet gücün çok yüksek, konuşmanla insanları etkin altına alabiliyorsun.

"Eğitimci"sin sen!

"Eğitimci"sin sen!

Sen çok tutkulu, kendini yaptığı işe sonuna kadar adayan ve yaratıcı bir insansın. İnsanlara bir şeyler öğretmeyi ve onlara ilham verip onların yeni fikirler üretmelerini sağlamayı çok seviyorsun. İkna etme kabiliyetin çok yüksek ayrıca. Öğretmeyi çok seviyorsun evet doğru, ama bir insana verebileceğinin hepsini verip de ne zaman onu kendi ayakları üstünde durmaya hazır hale getirdiğini çok iyi anlıyorsun. Etrafındakiler seni çok bilgili ve mantıklı bir insan olarak görüyor, bu da seni her zaman fikirlerine başvurulan ve saygı duyulan biri yapıyor.

"Düşünür"sün sen!

"Düşünür"sün sen!

Sen çok mantıklı, sabırlı ve meraklı birisin. Öğrenmeyi ve kendi sınırlarını zorlamayı çok seviyorsun. Kendinden daha zeki insanlarla sohbet edip kendini zorlamaktan çok hoşlanıyorsun. Zekaya her zaman çok değer veriyorsun yani. Duygusal bir insan olduğunu söyleyemeyeceğiz ama, asla duygularınla hareket etmezsin sen. Bir karar verirken daima her yönüyle konuyu ele alıp mantığınla hareket edersin. Bizce üniversitelerde ya da araştırma merkezlerinde çalışmalısın. Kesinlikle çok başarılı olursun.

"Merhametli"sin sen!

"Merhametli"sin sen!

Sen çok sevgi dolu ve sıcak kanlı bir insansın. Aslına bakarsan sen tam anlamıyla anaç/babacan bir insansın. Sevdiklerin söz konusu olduğunda oldukça korumacı oluyorsun. Hayatındaki insanlara gerçekten çok değer veriyorsun. Ayrıca o kadar yardım seversin ki, iki elin kanda bile olsa onlara yardım için koşarsın sen. Kendinden önce daima başkalarını düşünüyorsun. Kendini adeta onlara ADAMIŞSIN sen. Bu yüzden de çoğu zaman kendi hayallerinden bile vazgeçip onlar için uğraşıyorsun. Resmen kendini unutuyorsun. Ama hayat her zaman başkaları etrafında dönmüyor. Biraz kendine de vakit ayırsan iyi olur aslında. Bırak biraz da başkaları senin için fedakarlık yapsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11762
4942
2042
1780
727
648
628
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?