Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Kaç Yaşında Öleceğini Öğren!

etiket Testi Çöz, Kaç Yaşında Öleceğini Öğren!

Osman Avcı
03.04.2015 - 16:31 Son Güncelleme: 04.04.2015 - 12:22

Tam olarak kaç yaşında öleceğini öğrenmek istiyorsan, doğru yerdesin! Bu test, tamamen bilimsel gerçeklere dayanmaktadır... (dayanmadı)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şunlardan hangisi ağzının suyunu akıttı?

2. Bu partileme-eğlenme işleriyle falan aran nasıldır?

3. Sigara içiyor musun?

4. Peki ya, en son ne zaman seks yaptın?

5. Rüyalarını hatırlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Favori sıcak içeceğin ne ola ki?

7. Sporla aran nasıl?

8. Şekerini, çikolatanı seç!

9. Yeni kişilerle tanışmaktan hoşlanır mısın?

10. Hangi mevsimin insanısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son soru: Müslüm Gürses mi, Barış Manço mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

103 Yaşında!

103 Yaşında!

Evet evet sen tam olarak 103 yaşına kadar yaşayacaksın, inanabiliyor musun? İşte öldürmeyen Allah, öldürmeyecek! 'Bu dünyaya kazık çakmak' deyimini bizzat deneyimleyeceksin. Öyle bir bilge olacaksın ki, Konfüçyus yanında Emir Berke Zincidi gibi kalacak. Bu devranın nelerini göreceksin hey gidi hey! Bu evren üstündeki 103 yılını muhteşem geçirmen dileğiyle...

99 Yaşında!

99 Yaşında!

Sen tam tamına 99 yaşına kadar yaşayacaksın. 100'e ramak kala öleceksin; ama tam sayı fetişliğine gerek yok; 99 da muhteşem bir sayı! Torununun torununu bile görebilecek, cenneti garantileyeceksin. Sevilen bir insan olacaksın ayrıca; öyle huysuz, aksi bir ihtiyar olmayacaksın yani! İnsanlar sana saygı duyacak kısaca, sana baktıklarında tarihe bakıyorlarmış gibi olacaklar; yüzündeki çizgiler tarihi belge, sözlerinse atasözü olacak.

91 Yaşında!

91 Yaşında!

Senin tahtalı köyü boylayıp, dört kolluya bineceğin yaş: 91! Ne kadar güzel bir şeydir 91 yaşına kadar yaşamak ve evet sen bunu başaracaksın. Bu hayatta 'keşke şunu da yapsaydım' dediğin hiçbir şey kalmayacak. Hatta yapılacaklar listende ikinci tura bile dönebilirsin. Ne de olsa 91 yıl, çok uzun bir süre...

83 Yaşında!

83 Yaşında!

Sen bu dünyaya 83 yılını verdikten sonra, sana verilen sürenin sonuna gelip ceketini alıp gideceksin. Sende son yıllarında bir aile tutkunluğu hasıl olacak ki, sorma gitsin! Zaten oldum olası aileci bir kişiliğin vardı; fakat son yıllarında onları düşünmeden bir saniyen bile geçmeyecek. Çünkü insan sevildiği yeri bilir: Evet onların da her şeyi sen olacaksın. Kıymetlisin, seviliyorsun ve daima hatırlanacaksın! Duvarda resmin, ailende ismin hep olacak, öldükten sonra bile... Kısaca 'Allah rahmet eylesin, o da iyi bir insandı.' diyecekler arkandan: Hiç şüphesiz!

75 Yaşında!

75 Yaşında!

Senin Mortingen Strasse olacağın yaş: 75! Vallaha müneccim değiliz; ama o şaşaalı 75 yıldan sonra mazine baktığında hep tebessüm edeceğini adımız kadar iyi biliyoruz. Çünkü senin bu 75 yılda insanları hiç kırmayacağını da çok iyi biliyoruz. İyilikle, güzellikle dolu bir hayat ve huzurlu bir ölüm. Kısaca sen gözün kapalı gideceksin!

68 Yaşında!

68 Yaşında!

Senin bu hayattan istifanı vereceğin yaş: 68! Ama öyle dolu dolu bir 68 yaş ki... Çoğunun 250 yılına bedel olacak bu 68! Kariyerinde istediğin noktaya geleceksin; aile ilişkilerinde gençlikte ufak tefek toylukların olsa da, yaş aldıkça onları da düzene sokacaksın! Hızlı yaşamasına hızlı yaşayacaksın; ama nerede mola vermen gerektiğini de iyi bileceksin: Tam kararında, tam tadında ve de dengeli...

57 Yaşında!

57 Yaşında!

Senin 'hadi eyv' diyeceğin yaş: 57! Bu hayatı spontane, olurunda, akışında ve de doğaçlama yaşayacaksın. Kastırmayacaksın, ki sen istesen de kastıramazsın zaten. Ayrıca sana 'hızlı yaşa, genç öl' insanı demek oldukça yerinde, ki bu yüzden sana 57 çıktı. Sen nicelikten çok, niteliğe bakıyorsun; bu yüzden dolu dolu yaşanılan 57 yılı, pinekleyerek korkakça geçirilen 100 yıla değişmezsin. Yeni maceralar seni bekler, çünkü bu hayat her şeye rağmen YAŞAMAYA değer!

88 Yaşında!

88 Yaşında!

Senin öleceğin yaş: 88! Öyle bir 88 yıl ki, vay ki ne vay: En romandan daha roman, en güzel filmden daha film (Spoiler vermek istemiyoruz şimdi). Ama şunu net olarak söyleyebiliriz, senin hayatında pişmanlık denen bir şey olmayacak. Her zerresinden, her salisesinden zevk alınarak geçirilen bir hayat. Off, hadi yaşamaya başla; çünkü yapacağın daha çok iş var ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2020
1086
956
610
471
462
458
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tai Mano Gyvenimas

91 yok artik ben 19 yasinda olmek istiyorum pess

Roblox

lan banada 91 çıktı hay amk

Levent Yazan

Yuh 103 cok istemem

Rineko

Benimde ツ