Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Aynı Anda Üç Sevgiliyi İdare Edebilecek Misin Gör!

Testi Çöz, Aynı Anda Üç Sevgiliyi İdare Edebilecek Misin Gör!

Ufuk
20.09.2015 - 17:10

Selin, Hazal ve Ezgi adında üç sevgilin var. Bakalım bu durumu ne kadar idare edebileceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üç sevgiliyi idare etmek hiç kolay değil. İstersen hiç başlamayalım?

Hazal'la bu akşam sinemaya gideceksiniz. Selin'in de arkadaşlarıyla aynı filme gideceğini öğrendin!

Hazal teklifini kabul etti ve başka bir filme gittiniz. Film arası oldu, Hazal dışarı çıkıp sigara içelim dedi.

Hazal sana trip attı ama sonra durumu kabullendi. Ne yapacaksın?

Selin "Akşam arkadaşlara sinemaya gideceğim, sen de gelsene takılırız sonra." dedi.

Ezgi: "Hayatım hep takıldığımız cafede oturuyorum arkadaşlarımla. Onlar gidecek birazdan, gel sen de." dedi.

Evde kaldın ve sıkıntıdan patlıyorsun. Bir saat sonra kapı çaldı! Bu ne sürpriz Ezgi gelmiş!

Ezgi'yi göndermekle doğru yaptın! Bir süre sonra Hazal geldi ve hasta olduğun için seninle ilgilenmek istiyor.

Çok güzel hasta taklidi yaptın ve Hazal gerçekten hasta olduğuna inandı. Seni doktora götürmek istiyor!

Hazal'ı gönderdin, biraz kırıldı ama durum kontrolün altında. Selin "Takılalım mı?" diye mesaj attı.

Ezgi'yi bir bara götürdün ve içmeye başladınız. Kızın gönlünü almaya çalışıyorsun. Tam o sırada Selin'i başka bir çocukla gördün!

Ezgi oradan ayrılmak istemedi. "Son zamanlarda tuhaf hareketlerin var. Gitmeyelim başka bi yere dedi."

Selin ve çocuk yanyana oturdular! Şu an bir şey yapmıyorlar ama sen kıskançlık krizine girdin! Ezgi'nin de kafası iyice güzel olmuştu ve iyice duygusallaştı.

Selin seni görünce çok şaşırdı. Çocuk Selin'in kuzeniymiş! Kız sana "Sen ne arıyorsun burada?" dedi.

"Her yerde gözün kulağın var" dedi ve gülümsedi Selin. "Gel otur, tanıştırayım kuzenimle." diye de ekledi.

Selin yalanını yuttu! "Kalkarken haber ver takılalım" dedi.

Gece hayatın bitti, kadehi yere attın!

Gece hayatın bitti, kadehi yere attın!

Seni kutlamalıyız, düzensiz hayatı bıraktın!

Selin'e yakalandın!

Selin de sinemadaydı ve onlar da film arasında balkona çıkmışlardı. Seni Hazal'la görünce kıskançlık krizine girdi ve tüm olaylar açığa çıktı. Elinde bir tek Ezgi kaldı :(

Ezgi'nin arkadaşına yakalandın!

Ezgi'nin arkadaşına yakalandın!

Ezgi'nin bir arkadaşı seni öpüşürken görmüş ve hemen Ezgi'ye haber uçurmuş. Filmin çıkışında Ezgi'yi gördün ve şoka uğradın! Hem Ezgi hem Hazal seni terk etti.

Hazal'a yakalandın!

Hazal sana sinirlenmiş ve sen gelmesen de sinemaya gitme kararı almış. Seni Selin'le birlikte gördü ve ikisini de kaybettin.

Selin seni bastı!

Ezgi'yle takılırken Selin'in bir arkadaşı sizi gördü ve Selin'e haber verdi. Selin cafeye geldi ve sizi gördü. Ezgi'nin saçını başını yoldu ve sana da sert bir tokat yapıştırıp oradan ayrıldı.

Hazal seni Ezgi'yle bastı!

s793.photobucket.com

Ezgi'yi eve aldın ve takılmaya başladınız. Bir süre sonra kapı çaldı. Gelenin Hazal olduğunu gördün. Kapıyı açmadın ancak ısrarla çalmaya devam etti. Sonunda Ezgi gidip kapıyı açtı ve Hazal neye uğradığını şaşırdı.

Hazal seni terk etti :(

Doktora gittiniz ve hasta olmadığın ortaya çıktı. Hazal 'Artık yalanlarınla başa çıkamıyorum, seni seviyorum ama senden ayrılmak zorundayım. Bu daha fazla böyle devam edemez' dedi.

Ezgi Hazal'ı bıçakladı!

Ezgi aradı açmadın. Israrla aramaya devam etti. Telefonu açmayınca eve geldi ve içeri girdi! Evinin anahtarını kopyalatmıştı! Seni Hazal'la görünce sinir krizi geçirdi ve Hazal'ı bıçakladı.

Ezgi seni terk etti :(

Ezgi'yi dün kapından döndürdün. Bugün de gönlünü almadın. Çok kırdın kızı çook. O da, ilgisizliğinden dolayı senden ayrıldı.

Kız tek başına barda bırakılır mı?

Tehlikeyi hissettin ve yakalanmamak için Ezgi'yi oracıkta bırakıp çekip gittin. Eee kız da haliyle terk etti seni.

Bu kadar ısrarcı olma!

Ezgi'yi çok zorladın ve alkolün de etkisiyle tartışmaya başladınız. Tartışmanın sonu kavgaya döndü ve Selin de sizi gördü. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldun.

Mekânı darmadağın ettin!

Masaya gittin ve çocuğun ağzını yüzünü kırdın. Çocuk Selin'in kuzeniymiş, yanlış insanı dövdün. Her şey açığa çıktı ve kızlardan birer tokat yedin. Ama olsun en azından stres atmış oldun :)

Selin'e yakalandın!

Bir anda Selin'le göz göze geldiniz ve seni gördü. Yanına geldi ve bu kız kim dedi. Sen de atar yapıp asıl senin yanındaki çocuk kim diye sordun. Ezgi de sinirlendi ve Selin'le saç saça girdiler. Gecenin sonu kötü bitti.

Selin sinir krizi geçirdi!

Yanlış tercih yaptın ve ortalığı karıştırdın. 'Kim bu kız!' diye bağırdı Selin ve yerinden kalktı. Daha sonra olaylar gelişti, Ezgi hastanelik oldu. Selin hapse düştü. Sen de sevgilisiz kaldın.

Selin'e yakalandın!

Ezgi'yi alıp kaçıp gitmeyi planlıyordun ama işler beklediğin gibi gitmedi. Selin seni izledi ve Ezgi'nin yanına gittiğini gördü. Yanına geldi ve bu kız kim dedi. Ezgi de sinirlendi ve Selin'le saç saça girdiler. Gecenin sonu kötü bitti.

Ezgi'ye yakalandın!

Masaya oturdun ve sohbete başladınız. Ezgi, sen uzun süre gelmeyince etrafa bakmak için yerinden kalktı. Saklanmaya çalışsan da seni gördü ve masaya geldi. Her şey ortaya çıktı. Ezgi ve Selin seni terk etti. Üstüne bir de Selin'in kuzeninden dayak yedin.

Selin'e basıldın!

Selin bi haltlar yediğinden şüphelendi ve mekân değiştirdi. Giderken msanıza uğrayıp ben gidiyorum dedi. Üstündeki baskı kalktı ve rahatladın. Ancak Selin beklediğinden çok daha kurnazdı! Barın çıkışında seni bekliyordu ve gecenin sonunda Ezgi'yle eve gittiniz. Sizi takip etti ve bastı!

Sen tam bir "Playboy"sun!

Sen tam bir "Playboy"sun!

Ezgi'yle bir süre daha takıldınız ve kızın gönlünü alıp evine yolladın. Ardından Selin'le takıldınız. Sen kadınları etkileme konusunda 'Grand Master' yapmışsın. Bir kadını bile idare etmek bu denli zorken sen üç tanesini birden elinde tutabiliyorsun. Bu ne kadar etik bilemiyoruz ancak bildiğimiz bir şey var ki o da senin çok kurnaz ve zeki olduğun!

Selin'e yakalandın!

Beklediğin gibi Selin de sinemadaydı! Görmez sandın ama sizi gördü! Kıskançlık krizine girdi ve tüm olaylar açığa çıktı. Elinde bir tek Ezgi kaldı :(

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2121
1502
845
459
365
353
300
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samet Esen

Fbi de bile böyle istihbarat yok amk ne yapsam arkadaşları görüyo basıyo köydemi yaşıyoz bu kadar küçük şehirmi olur amk

Nihat Bingöl

1-Benim yaşam tarzım böyle 2-Hazal'a hasta olduğunu ve evden çıkamayacağını söyle 3-Evde kal 4-Hastayım sana bulaştırmayayım de ve kızı gönder 5-İlk günü... Devamını Gör

Tayfun.jpg

Tek şık ile bitirdim testi. Oh ulan ne dert ne tasa.