Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat "Yıldırım" Gürkan Uygun Kimdir? Gürkan Uygun Kaç Yaşında ve Nereli?

Teşkilat "Yıldırım" Gürkan Uygun Kimdir? Gürkan Uygun Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
26.09.2021 - 22:40

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat, sezon finaline girerek izleyicilerini üzmüştü. Dizi bu akşam ekranlara bomba gibi dönerken kadrosuna yeni bir ismin dahil olduğu görüldüğü. Ekibin yeni lideri Halit Başkan’la olan geçmişi nedeniyle ekibin içindeki dengeleri de değiştirecek Yıldırım karakterine hayat verecek olan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teşkilat'ın Yıldırım'ı Gürkan Uygun Kimdir? Gürkan Uygun Kaç Yaşında?

Teşkilat'ın Yıldırım'ı Gürkan Uygun Kimdir? Gürkan Uygun Kaç Yaşında?

Gürkan Uygun, 27 Mayıs 1974 yılında İzmit Yarımca'da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ile Lise yıllarında tanışmış, 1990 senesinde amatör tiyatroya başlamıştır. Aile Kökeni Gürcistan'a dayanan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Lise yıllarında tiyatro yapmaya başlayan Gürkan Uygun, bu sevdası uğruna 1993 yılında İstanbul’a yerleşti. Dormen Tiyatro’sunda eğitim alan Gürkan Uygun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur.

2008 yılında Şebnem Ceylan ile evlenen oyuncunun bu evliliğinden Mihriban Balım isminde bir kızı ve Ateş isminde bir oğlu vardır. Tatlı Kaçıklar, Deli Yürek, Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Terör, Muhteşem Yüzyıl, Kaçak ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi bir çok sinema ve dizide rol alan Gürkan Uygun, bir süre önce TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil karakterine hayat vermekteydi. Gürkan Uygun, 1,80 metre boyunda, 76 kilo ve İkizler burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın