Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 29. Bölüm Tek Parça Full İzle! Teşkilat Son Bölüm İzle!

Teşkilat 29. Bölüm Tek Parça Full İzle! Teşkilat Son Bölüm İzle!

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat bu akşam 29. bölümü ile ekranlara gelecek. Her pazar saat 20.00'da sevenleri ile buluşan bu yapım  etkileyici senaryosu ve  başarılı oyuncu kadrosu ile her geçen gün daha da büyük bir hayran kitlesine ulaşmaya devam ediyor. Teşkilat 29. bölümde bu akşam neler olacağı merak ediliyor. Dizinin takipçileri Teşkilat 29. bölümde neler olacağını araştırmaya başladı. Peki Teşkilat 29. Bölümde ne olacak? İşte detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her pazar saat 20.00'da TRT1'de ekrana gelen dizi Teşkilat, bu akşam 29. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun gibi sevilen isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip olan Teşkilat 29. bölümde bu akşam, Elçi'nin öldüğünü sanan ekip büyük bir karmaşa ile karşı karşıya kalacak.

Teşkilat 29. Bölümde Ne Olacak?

Teşkilat 29. Bölümde Ne Olacak?

Son operasyonda üst düzey terör örgütü üyelerinin etkisiz hale getirilmesi Yıldırım ve Elçi'nin yeni bir plan hazırlıkları yapmasına yol açar. Elçi'nin  beklenmedik birini saf dışı bırakması ile ekip Yıldırım'ın peşine düşer. Yıldırım ise örgütü yeniden yapılandırmak için güçlü bir savunma sisteminin peşine düşer. Dizinin bu bölümünde Elçi'nin öldüğünü düşünen  ekip büyük bir karmaşanın ortasına düşer. Serdar ise geçmişi ile karşı karşıya gelir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın