Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 23. Bölüm Full İzle! Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Teşkilat 23. Bölüm Full İzle! Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi 'Teşkilat' dün akşam yayınlanan bölümüyle de seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Ankara'da çekimleri devam eden dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav yer alıyor. Teşkilat'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Zehra'nın kızıyla olan kavuşması Serdar dahil ekran başındaki izleyicileri gözyaşına boğdu. İşte Teşkilat'ın 22. bölümüne dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli İstihbarat Teşkilatı'nı anlatan 'Teşkilat' dizisi, dün 22. bölümüyle ekranlara geldi. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizide, Zehra ve kızı Yağmur'un kavuşma sahnesi herkesi etkiledi. 'Teşkilat'ın 21. bölümünden sonra izleyicilerden gelen 'Zehra ölüyor mu?' sorusu da cevap kazanmış oldu.

Teşkilat 22. Bölümde Ne Olmuştu?

Teşkilat 22. Bölümde Ne Olmuştu?

Ariel’in alınmasıyla zor duruma düşen ve Şirket’le ilişkileri bozulan Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçer. Ekip Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam üzerinden kurgulanan planın ne olduğunu çözmeye çalışırken, bu gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu ortaya çıkar. 

Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır. 

Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.

Teşkilat 23. Bölüm Özeti

Teşkilat 23. Bölüm Özeti

Yağmur'un kaçırılmasından sonra her yerde onu arayan Zehra, ele geçirildiğinde kendisini zehirledi.

Zehra'nın her zaman yanında olan Serdar ise kızı Yağmur'u bulmak için  çok uğraştı ve onları kavuşturdu.

Zehra'nın kendisini öldürmesine engel olmak isteyen Serdar, ilaçları değiştirdi ve Zehra'nın hayatını kurtarmayı başardı.

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın