Görüş Bildir
Haberler
Terim: "Futbol Taraftarsız Olmaz"

Terim: "Futbol Taraftarsız Olmaz"

Fatih
31.05.2014 - 21:23

Terim: "Futbol Taraftarsız Olmaz"

A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, yarın Amerika Birleşik Devletleri ile yapılacak hazırlık karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Yarın maça gelecek seyircilerin çoğunun Türk olmasını dilediğini belirterek sözlerine başlayan deneyimli hoca, 'Futbol taraftarsız olmaz, seyirci bu şovun en önemli parçasıdır. Statlar tıklım tıklık dolması için inşa ediliyor. Yarın da umarım maça gelen taraftarların çoğu bizden olur. ' diye konuştu.

Kampın Amerika kısmının oldukça verimli geçtiğni vurgulayan Terim, ' Önemli takımlarla hazırlık maçı oynuyoruz. Yarın Amerika Birleşik Devletleri karşısında oyun anlayaşımızda değişiklik olmayacak. Onlar bizden hem konsantre hem de fizik olarak daha hazır. Oyun anlayışımız sabit kalacak ama kadroda değişiklikler olacak. Daha az oynamış oyuncuları tercih edebilirim.' dedi

Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini de ifade eden Terim 'Taktik olgunluğu her sene gelişen bir takım yaratmak için çalışıyoruz. 1000 tane antrenman yaparsanız size gelen pozisyon 1001. olur. Sahada sürprizle karşılaşmamak için her önlemi alıyoruz.' sözlerini sarfetti.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=2756
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0