Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim'den Taraftara Sitem

Fatih Terim'den Taraftara Sitem

Fatih
12.11.2014 - 23:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Terim'den Taraftara Sitem

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim, Brezilya karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle;

'Teknik analiz yapılacaktır ama. Çok müthiş bir takım seyrettirdik. Zaman zaman biz de seyrettik. Hepimizin bazı gerçeklerle yüzleşmeye , ihtiyacı vardı. Dünyanın en iyi takımlarından birisiyle oynadık. Japonya'dan geldiler, orada da 4-0 kazandılar. Bazı şeylerle yüzleşmemiz lazım. Bazı şeylerin altını daha sert çizmemiz lazım. Küçük vizyonlarla bir yere varılamayacağını herkesin görmesi lazım. İzlanda maçında bana yıldızlar diye soruldu. Taffarel ile konuştuk. Yarın sabah antrenmanda Neymar yine aynı koşacak dedi. İşte yıldız böyle oluyor.

'...MUTLUYUM'

Lokal başarı artık kıstastan çıkmalı. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Bunun için yıldızlar topluluğunu izlettiğimiz için mutluyum. Dünya yıldızları işte böyle oluyor. Burada daha önemli bir konu var. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Suçlu aramaya gerek yok. Elinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Ne, daha 15. dakikada Federasyon başkanımız ıslıklanmayı hakediyor, ne bu çocuklar ıslıklanmayı hak ediyor.

TARAFTARA SİTEM

Tamam Neymar alkışlandı alkışlanabilir. Ama bu çocukların da alkışlanması lazım. Top Brezilya'nın ayağına geçince alkış, bize geçince yuhalanıyor. Bu olmaz.

'SEYİRCİ KÜLTÜRÜMÜZÜ DEĞİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR'

Kazakistan maçı öncesi biz başka bir takım seçemez miydik? Daha zayıf bir rakiple oynayıp farklı da kazanabilirdik. Bunu tercih etmedim. Hayır ben arkasında durdum gerekirse Messi'yle oynayalım dedim. Bizim çocukların arkasında durmamız gerekiyor. Oyun anlayışımızı nasıl değiştirmemiz gerekiyorsa, seyirci kültürümüzü de değiştirmemiz gerekiyor. Yanlışları olabilir. Ama onlar bizim evladımız.

Daha da önemli oyuncular var da niye oynatmadın diye sorabilirsiniz. Aramızdaki farkı görüyorsunuz işte. Neymar işte önümde 90. dakikada top istiyor. Sorduğunuzda benim için istatistik önemli diyor. Biz buralara nasıl yaklaşabilirizi sormalıyız. Bu ülkede zaman zaman böyle bir rüzgar esmeli. Gerçekleri bizim gözümüze batırmalı ki rüyadan uyanalım. Ben çok pozistif bir adamım ancak bazen kulübede bile aciz kalabilirsiniz. Önemli bir ders aldık. Bu maçın milat olması gerekiyor.'

İnternet Haber

Kaynak: http://spor.internethaber.com/spor/mi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0