Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Şu An Hangi Yakın Dönem Türk Filmini İzlemelisin?

etiket Tercihlerine Göre Şu An Hangi Yakın Dönem Türk Filmini İzlemelisin?

Nsycl
01.08.2017 - 20:15

Akşam planın var mı? Bu akşam izleyebileceğin film önerisi bizden gelecek çünkü :)

Not: Filmlerin açıklamaları sinemalar.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyleyerek teste başla!

2. Filmleri genelde kiminle izlersin?

3. Hadi bir de filmle beraber yemelik abur cubur seç!

4. Hmm söyle bakalım Fastfoodla aran nasıl?

5. Sinema salonunda nerede oturursun?

5. Sinema salonunda nerede oturursun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Film izlemek için bir saat seç!

7. Bu filmler arasından bir tercih yapacak olsan?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kader" çıktı!

"Kader" çıktı!

Bekir Uğura aşıktır. Uğur Zagoru sevmektedir,Zagor ise suç işlemeyi. Zagor hapisten çıkar. Boğucu bir yaz gecesi aksilikler birbirini takip edince mahallede cinayet işlenir. Aynı gece Uğur da kaybolur. Bu cinayet, o güne kadar genç ve zengin Cevatın koruması altında yaşayan Uğurun genç ve güzel annesi, felçli babası ve küçük erkek kardeşi için zor ve karanlık günlerin habercisi olsa da, Uğura delicesine aşık olan Bekirin kurtuluş umudu olur. Ailesinin bulduğu bir kızla evlenip, yeni bir yaşama başlar. Ama aylar sonra, Zagorun İzmir'de iki polisi öldürüp yakalanması ve Uğurun İstanbul'a dönmesiyle yeni bir umut belirince, bu acımasız aşkın peşinde yıllar yılı sürecek amansız bir takip başlar. Bekir, taşra pavyonlarında, üçüncü sınıf otel odalarında, esrar alemlerinde Uğurun izini sürer.

"Çoğunluk" çıktı!

"Çoğunluk" çıktı!

Mertkan (Bartu Küçükçağlayan), babasının inşaatlarının getir götür işlerine bakar, arkadaşlarla alışveriş merkezlerinde sağı solu keser, arabayla turlar. Ne zaman ki Gül ile tanışır, boşluğu ve basitliği değerlendirmek için bir fırsat çıkar karşısına. Ne var ki babası Kemal (Settar Tanrıöğen) Gül'ün kökeni konusunda şüpheci bir yaklaşım sergileyince, Mertkan'ın bir seçim yapması gerekecektir.

"Bizim Büyük Çaresizliğimiz" çıktı

"Bizim Büyük Çaresizliğimiz" çıktı

Bizim Büyük Çaresizliğimiz, lise yıllarından beri yakın arkadaş olan, 30’lu yaşların sonundaki iki adamın, Ender ve Çetin’in dostluğunu konu alıyor. Uzun yıllar hayatları farklı yönlere giden iki yakın arkadaş, Çetin’in yıllar sonra Ankara’ya dönmesiyle çocukluk hayallerini gerçekleştirir ve aynı evde yaşamaya başlarlar. Tam birlikte yeni bir hayat kurmuşlarken, yurtdışında yaşayan arkadaşları Fikret Türkiye’de tatildeyken bir trafik kazası geçirir ve annesiyle babasını kaybeder. Almanya’ya geri dönmesi gereken Fikret, Ender ve Çetin’den, Ankara’da üniversite öğrencisi olan kız kardeşi Nihal’in okulunu bitirene kadar, yani iki yıl boyunca, onlarla kalmasını ister.Birlikte yaşama hayalleri tam gerçekleşmişken üçüncü birinin eve gelmiş olması ilk başlarda Ender ve Çetin’i rahatsız eder. Ölümlerin travmasını atlatamayan Nihal de onlarla iletişim kurmak istemez, ama zamanla birbirlerine alışırlar. Aralarında ev merkezli üçlü bir yakınlık oluşur; beraber vakit geçirmeye ve bundan hoşlanmaya başlarlar. Bir süre sonra kaçınılmaz olan gerçekleşir; Ender ve Çetin, birbirlerinden habersiz bir şekilde Nihal’e aşık olurlar. Bu ortak aşklarını fark etmeleri, Ender ve Çetin’i birbirinden uzaklaştırmayacak, tersine onların dostluğunda yeni bir sayfa açacaktır..

"Sarmaşık" çıktı!

"Sarmaşık" çıktı!

Afrika'ya gitmekte olan bir geminin sahibi armatör iflas eder ve o sırada gemisindeki mürettebattan 6 kişi gemide kalmak zorunda kalır. Zira deniz hukuku gereği gemide kalmak zorundadırlar ve hiçbir yere kıpırdayamazlar. 5 gemici ve bir de kaptandan oluşan mürettebat bu huzursuz bekleyişte hiyerarşik güç mücadelesine girecektir. Gişe Memuru filmiyle dikkatleri çeken Tolga Karaçelik'in ikinci bağımsız projesinde senaryo da kendisine ait. Görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki üstlenirken, müzikler de Ahmet Kenan Bilgiç imzası var. 2015 yılının en başarılı Türk filmlerinden biri olan Sarmaşık, 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu (Nadir Sarıbacak) ödüllerinin sahibi oldu

"Kış Uykusu" çıktı!

"Kış Uykusu" çıktı!

Artık emekliye ayrılmış ve emeklilik günlerini geçirmek üzere Orta Anadolu'nun küçük bir şehrine taşınan ve burada bir otelde çalışmaya başlamış eski bir oyuncu olan Aydın'ın (Haluk Bilginer), eşi (Melisa Sözen) ve kardeşi (Demet Akbağ) ile sorunlu ilişkisini anlatan filmin çekimlerinin önemli bir kısmı Kapadokya bölgesinde yapıldı.

Türk sinemasının yurtdışında en prestijli ödülleri kazanmış yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra hayata geçirdiği son yapım olan Kış Uykusu'nda Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Melisa Sözen ve Nejat İşler gibi isimler yer alıyor. Filmde Ceylan, tıpkı bir önceki filminde olduğu gibi yine Orta Anadolu'yu kendine mekan olarak seçti.

Film, 2014 Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye'yi kazanarak 1982 yapımı Yol'un ardından bu ödülü kazanan 2. Türkiye yapımı film oldu. Film ayrıca Oscar ödüllerine Türkiye'nin adayı olarak katıldı.

"Üç Maymun" çıktı!

"Üç Maymun" çıktı!

Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adınagerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
85
47
34
30
30
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miraç Ugur Alphan

PM he?

minarellisoda

harbiden niye böyle bir gereksizlik yapılmış

Mina

5 çok mantıksız

Selinay

"Çoğunluk" çıktı!