Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Hangi Dünya Şehrinde Yaşamalısın?

etiket Tercihlerine Göre Hangi Dünya Şehrinde Yaşamalısın?

kostas papadopoulos
25.10.2016 - 18:23 Son Güncelleme: 28.11.2016 - 14:59

Aslında hangi dünya şehrinde yaşaman gerektiğini merak ediyor musun? Testi tamamlayarak bu sorunun cevabını öğrenebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak hangi özelliğin sende eksik olmamasını dilersin?

2. Peki bir süper kahraman olsan aşağıdaki güçlerden hangisini tercih ederdin?

3. Aşağıdakilerden hangisini tercih ederdin?

4. Hangi tür tatili tercih edersin?

5. Sabah kahvaltıda hangisini içmeyi tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki akşam yemeklerinden hangi mutfağın yemeklerini tercih edersin?

Paris!

Paris!

Senin yaşaman gereken dünya şehri Paris. Romantizmin başkentinde seni harika bir hayat bekliyor aslında. Ah bir de fırsatın olsa... Anında gidip yerleşmen gereken bir yer. Romantizmi iliklerine kadar hissedebileceğin bu şehirde senin ilgini çekebilecek onlarca şey var. Sanattan eğlenceye her şeyi bulabileceğin bu şehirde asla sıkılmayacaksın.

Roma!

Roma!

Bir sanat aşığı olarak bu şehirde elini attığın her yerde antik dönemden rönesansa, rönesanstan çağdaş sanata kadar her şey neredeyse senin için dizayn edilmiş. Birazcık trafik problemi olsa da -ki İstanbul'la mukayese bile kabul etmez- bu şehir insanı adeta içine çekiyor. Yemek yemeyi seven ve bunu da bie eğlence haline getiren biri olarak bu şehirde senin için her alternatif hazır durumda olacak. Bu şehir öyle ki istersen çok dingin bir hayat geçirebilir istersen de kendine çılgın bir gece hayatı ortamı yaratabilirsin. Her şeyi ayrı bir yeri olduğunun farkında biri olarak senin yaşaman gereken dünya şehri Roma!

Barselona!

Barselona!

Hayat oldukça dingin ve sakin geçse de sıra dışı insanlara göre olan bu şehir tam senlik. Gerek şehirde esen Katalan mimar Antoni Gaudi rüzgarı gerekse deniz mahsülleriyle bezeli harika mutfağı seni cezbetmeye yetiyor da artıyor. Yazın boylu boyunca uzanan plajlarında denize girmek, öğlenleri siesta yapmak tam da senin gibi bir insanın arayıp da bulamadığı şeyler. Bu şehirde yavaş akan hayat, aksine senin içini enerji doldurup kıpır kıpır yapacak özelliklere sahip. İşte tam da bu yüzden senin yaşayacağın dünya şehri Barselona olmalı.

Tokyo!

Tokyo!

Senin gibi bir teknoloji hastasını gerçek anlamda dünyanın en mutlu insanı haline getirebilecek bir yer Tokyo. Tüm kalabalığına rağmen şehirdeki muhteşem teknolojinin seni nasıl içine çektiğine inanamayacaksın. Çok alışık olmadığımız kültürlerine ayak uydurmak senin için hiç de zor olmayacak. Böylesine büyük bir teknolojik gelişmişliğe rağmen kültürlerinden hiçbir zaman taviz vermemeleri ve onu yaşatmaya devam etmeleri sana çok uygun. Renkli hayatların yaşandığı Japonya'nın başkenti Tokyo tam da senin yaşayacağın bir yer.

New York!

New York!

Bu şehirde ayakta kalabilmek için av değil avcı olmak gerekiyor. Çalışmayı seven ve zeki insanların tutunabileceği bu şehirin özelliklerini taşıyabilmek öyle kolay bir iş değil. Sen dingin değil hareketli bir yaşamanı tercih edenlerdensin. 7/24 ayakta olan şehir senin canının sıkılmasına asla ama asla izin vermeyecek. Planlı, programlı yaşayan biri olarak bu şehirdeki deyim yerindeyse kaosu kendine oyuncak edebilecek biri olduğundan tam da yaşaman gereken dünya şehri New York.

Havana!

Havana!

Herkesin eşit haklara ve çok ama çok küçük nüanslar dışında eşit şartlara sahip olduğu bu şehirde yaşanmaz da nerede yaşanır? Temel ihtiyaçların devlet tarafından karşılandığı ve kimsenin birbirinden farkının olmadığı bu şehrin caddeleri keyif sürmek için ideal. Deniz, güneş ve kumun mükemmel birlikteliği bu şehrin keyfine keyif katmakta. Adeta tarihi bir film setini andıran sokaklarının havasını solumak tam anlamıyla seni dünyanın en mutlu insanı yapacak. Senin yaşaman gereken şehir dünyanın en harika yerlerinden biri olan Havana.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
571
350
164
115
49
38
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

3. soru çok saçma AQ çok para kazanan insan sırf cebindeki parayı düşündüğünde bile mutlu olur sen ne diyon?