Görüş Bildir
Haberler
Terazi Kadınını Yakından Tanımanız İçin Mis Gibi 16 İpucu

etiket Terazi Kadınını Yakından Tanımanız İçin Mis Gibi 16 İpucu

pikachuu
02.04.2015 - 20:05 Son Güncelleme: 05.04.2015 - 00:35

Terazi burcu sevgilisi olan veya terazi burcu bir kadından hoşlananlar umarım aşağıdaki ipuçlarından ders çıkarır, ilişkilerinde daha dikkatli olurlar. Çünkü terazi kadını her ne kadar girdiği ortamda dikkat çeken doğal bir güzelliğe sahip olsa da damarına basıldığında içinden bir anda korkunç bir canavar çıkarmayı da iyi bilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yalanı affetmezler.

Masumiyetten mi desek, iyi niyetten mi... Karşısındaki insanlara hep çok güvenirler ve çoğunlukla da ağır darbeler yerler. Darbe yerler, yine güvenirler. Ders çıkardım derler ama yine aynı hataları yaparlar... En değer verdikleri duygulardan biri vefa diğeri güven duygusudur. O yüzden eğer bir terazinin değer verdiği, üzerine titrediği biriyseniz, sakın onu kandırmaya kalkışmayın. En ufak yalanınızı yakaladıkları anda bir daha güvenini kazanmanız çok zor olacaktır.

2. Detaylarda kaybolurlar.

Detaylarda boğulurlar. Her şeyi en ince ayrıntılarına kadar araştırıp öğrenme isteğine ve yetisine sahiptir. Gizli kapaklı iş çevirip kendinizi akıllı zannetmeyin.

3. Hediyelere bayılırlar.

Hediye almaya da vermeye de bayılırlar. Aranız limoniyse ufak bir hediyeyle gönlünü alabilirsiniz. Manevi değeri yüksek hediyeler onları daha mutlu edecektir. Böyle dedim diye de sürekli beleşe kaçmayın, dikkat çeker.

4. İlgi budalasıdır.

Terazi kadını minik bir kedi yavrusu gibi ilgi ister. Canı sıkılmış, günü kötü geçmiş bir terazi kadınına derdinin ne olduğunu sormak yerine, hiçbir şey olmamış gibi davranırsanız hayatınızın hatasını yaparsınız!

5. Ama özel alana özel ilgi!

Yoksa siz de mi kız arkadaşıyla yaşadığı her şeyi gidip arkadaşlarına ve ailesine yetiştiren erkeklerdensiniz? Lütfen önce özel olanın özel kalması gerektiği ilkesini benimseyip daha sonra tekrar deneyiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemekte balık olduğunda aç kalırlar.

6. Yemekte balık olduğunda aç kalırlar.

Balık ve boğa burçlarıyla pek anlaşamazlar hele balık burcu kadınıyla yıldızları asla barışmaz.

7. En iyi arkadaşı yine kendisidir.

7. En iyi arkadaşı yine kendisidir.

En yakın arkadaşları başaklar ya da terazilerdir.

8. Kıskançtır.

8. Kıskançtır.

Bunu asla kabul etmezler ama deli gibi de kıskançtırlar. En yakın arkadaşınız bir kız mı? O kız ya sizden hoşlanıyor, ya sevgilinize kötü kötü bakıyor ya da şırfıntının teki.

9. Fedakardır.

Aynısını karşısındakinden de bekler. Ulan bari kızın fedakarlıkları karşısında içten bir teşekkür edin o bile kabulü!

10. Aşk kadınıdır.

Çevren gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiren kadınlarla dolu dimi? Terazi öyle naiftir ki, bir insanın kalbini kırmak, insanları kendi çıkarları için kullanmak, birini üzmek, incitmek onlar için depresyon sebebidir. Ciddi ilişkilerin insanıdır. Hele karşılarındaki olgun bir beyefendiyse onu asla kaçırmazlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ortak zevkleri keşfeder.

11. Ortak zevkleri keşfeder.

Tebrikler! Yanında kitap okuyabileceğiniz, oturup saatlerce konuşabileceğiniz ve hatta saatlerce susabileceğiniz, birlikte filmler diziler izleyebileceğiniz, tiyatroya sinemaya operaya konsere gidebileceğiniz ve size sonsuz mutluluk vadeden bir kadınla tanıştınız!

12. Eğlencelidir.

12. Eğlencelidir.

Terazi kadınının içinde minik bir çocuk yatar. Çoğu zaman bu çocuk yaramazlık ve muzırlık yapıp sizi güldürecek kimi zaman da bu çocuksuluğu sinirinizi bozacaktır. Peki siz bunları kaldırabilecek misiniz bayım?

13. Sanatseverdir.

Sinemaya tiyatroya sergilere müzelere gidin, kitap okuyun müzik dinleyin yeni yerler keşfedin. Gezmeyi dolaşmayı sevin. Kısaca sanatla ilgilenin. Teraziler sanatçı ruhludur ve entelektüel seviyesi yüksek olan erkekler her zaman ilgi alanları dahilindedir.

14. Ağzını topla!

Terazi kadını naif, kibar, asil ve kırılgandır. Yanında küfredilmesinden ve kaba davranışlarda bulunulmasından nefret eder. Her şeyde bir kalite olması gerektiğine inanırlar. Ellerinde olsa bindikleri toplu taşıma araçlarında tüm yolcuların tek tek ellerini sıkıp halini hatrını soracak kadar naiftirler. Hele seviyesiz kişiliklere ve davranışlara asla tahammülleri yoktur. Bir terazi kadınıyla iyi geçinmek istiyorsanız 'lütfen' önce ağzınızı toplayın!

15. Adil ol!

15. Adil ol!

Her ilişkide kavgalar tartışmalar olur. Fakat terazi kadınıyla bir tartışmaya girdiyseniz ve hatalı olan taraf da sizseniz özür dilemeyi bileceksiniz. Adalet duygusuna çok önem veren terazi kadını, karşısındakinin hem haksız hem de burnu büyük bir tip olduğunu sezinlediği anda ondan uzaklaşacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Akıllı ol!

Bir insanın gerizekalı olma lüksü yoktur felsefesiyle hareket ettiklerinden karşılarındaki insanın ilk olarak zeki olup olmadığına bakarlar. Kendini halihazırda bir terazi kadınına beğendirme çabası içerisine girmiş bir erkek, gereksiz espriler yapmasın, ukala tavırlar içerisine girmesin, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasın diyorum efenim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1020
621
252
47
33
33
30