Görüş Bildir
Haberler
Temsilcimiz Armut'un Takımı Avrupa Şampiyonu!

Temsilcimiz Armut'un Takımı Avrupa Şampiyonu!

LEC 2021 Kış Mevsimi Finali'nde temsilcimiz Armut'un takımı MAD Lions, Rogue karşısında final mücadelesini 3-2 kazanarak şampiyon olmayı başardı. Armut iki kere kazandığı Türkiye şampiyonluğunun yanına bu sefer de bir Avrupa şampiyonluğu ekledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce Royal Youth ve SuperMassive formalarıyla iki kere Türkiye şampiyonu olup bu mevsim kariyerinde ilk defa yurt dışı tecrübesi yaşayan Armut LEC şampiyonluğunun ardından yıllar sonra tekrardan yapılan Türkçe LEC yayınında ve İngilizce LEC yayınında iki ayrı röportaj verdi.

Türkçe LEC Yayını Röportajı

Türkçe LEC Yayını Röportajı

Regarnur : Öncelikle tebrikler, ne hissediyorsun?

Armut : Böyle iyi bir şey kazandım ama pek de kazandım gibi hissedemiyorum. Garip bir his, dün rüyamda reverse swep yediğimi görmüştüm.

Regarnur : Bu nasıl bir yiğitliktir 2-1 iken 3-2'yi göstermek?

Armut : Adamlardan daha iyi oynuyorduk, özellikle ikinci oyunu elimizden aldılar. Biraz sinirlendik ve pes etmeyip ‘’artık başlıyoruz’’ dedik.

Regarnur : Son maçı kazanmamanız gerekiyordu, ne oldu?

Armut : Topa dive failledik. Karşı mid skorları ve double buff aldı. Scrim’de olsa ff’lerdik ama bırakmadık, kazanmadık. Valla nerede kazandık bilmiyorum ama. 

Regarnur : Orta koridorda üç kişiyi yakaladığınız pozisyonda kazandınız, seni çok tebrik ediyoruz.

Armut : Çok teşekkürler.

Regarnur : Baho gitti, Bolulu gitti, Kedi de gitti. Hepsi senin kazanman için miydi?

Armut : Galiba öyle oldu, bilmiyorum.

Regarnur : MSI'a gideceksin. MSI'ın yeni formatında nereye gidersiniz?

Armut : Bir tek LEC izlemeyi seviyorum. Diğer ligleri seyretmeyi sevmiyorum ama takımın dediğine göre çok güçlülermiş. Belki seneye.

Regarnur : Gençlere bir tavsiye?

Armut : Çok çalıştım, izledim, düşündüm, çalıştım, oynadım çok aman aman bişey yapmadım. Bu sene şanslı mıydık neydi.

Regarnur :  Türk taraftarlara söylemek istediğin bir şeyler var mı?

Armut : Destekleriniz için çok teşekkür ederim, beni desteklemeye devam ederseniz çok mutlu olurum. Onun dışında ne denir ki, twitch.tv/armutlol kanalımda yayın yapıyorum.

Regarnur : Diyet ile ilgili Instagram’dan da paylaşım yapıyorsun, onu da söyle.

Armut : Diyeti bıraktım ya playoff stresinden dolayı, hahaha.

İngilizce LEC Yayını Röportajı

İngilizce LEC Yayını Röportajı

İlk mevsimimde LEC şampiyonu olmayı beklemiyordum. Özellikle takımımda Carzzy varken. Kaybetsek üzülürdüm ama bu takımda oynadığım için mutlu olurdum. ADC ve orta koridor şampiyonlarını kaçacak şekilde seçiyorlardı, Wukong ile çok daha faydalı olabileceğimi biliyordum. İkinci karşılaşmayı kaybetmemizden dolayı üzüldüm, çünkü kazanmamız gereken bir maçtı. Serinin en değerli oyuncusu olmayı aslında biraz bekliyordum, Wukong tercihi bu konuda baya etkili oldu. Carzzy olacak hali yoktu tabii ki.

LEC resmi hesabından yapılan serinin oyuncusu oylamasının da galibi açık ara farkla temsilcimiz Armut oldu. Armut'u hem şampiyonluğu hem de serinin en iyi oyuncusu olması nedeniyle tebrik ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın