Görüş Bildir
Haberler
Televizyon Ekranlarının Baş Tacı Manav Dizileri Hakkında Bilmeniz Gereken 12 Gerçek

Televizyon Ekranlarının Baş Tacı Manav Dizileri Hakkında Bilmeniz Gereken 12 Gerçek

sacmalaaaama
06.08.2015 - 18:08

Reytingleri neden bu kadar yüksek? Merak etsekte hiçbirimizin kumandayı tuşlayıp bakmadığı diziler neden bu kadaryüksek reytingli?Aklınızdaki soruların cevabı için sizi buraya alalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Büyüklüğe özenen ergen kızların bir numaralı dizisidir.Ve bu dizileri sosyal medyadan överler en az onlar kadar ergen arkadaşlarına tavsiye ederler.

2.

2.

Bu dizi oyuncuları 18-25 yaş arasındadır.Fakat dizileri izleyenler o yaşta olmamakta 12-16 yaş aradında değişmektedir

3.

3.

Dizi izleyenlere hiçbir şey öğretmemekte olup,küçük yaşta aşne fişneyi size güzel bir şeymiş gibi öğretmek temel esaslarıdır.

4.

4.

Örf ve adetlerimizi yıkmaya çalışan ve bizlere açık giyinmeyi,karşı cinsle uygunsuz bir pozisyonda sabahlara kadar barda oturmayı normal bir şeymiş gibi göstermeye çalışırlar.

5.

5.

Evlenmeden ilişkiyi gayet normalmiş gibi beynimize yerleştirirler ve bunu artık normal olarak görenler bunu gerçek hayatta uygulamışlardır bile.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Klişeleşmiş konular üzerinde dururlar,hepsi birbirinin kopyasıdır.Oyuncular kötüdür.Komik(!)esprilerle ergenleri ekranlara daha da kitlerler.

7.

7.

Toplum sorunlarını ele almayıp,zengin hayatını ekranlara getirirler.Bunu izleyen ergenler ise zengin olmadıkları için anne babalarına karşı gelirler

8.

8.

Senarist ve yapımcılar ise bu konuların saçma olduğunu bildikleri halde para yüzünden beyin yıkayan dizileri ekrana getirirler,

9.

9.

Güzel kız ve yakışıklı erkeklerle göz boyarlar ve kızların ders çalışmaması gerektiğini,bir erkeği sadece güzellikle akıllarını alabileceklerini öğretirler.

10.

10.

Her ne kadar genelleme yapmak istemesem de çoğu yabancı dizi uyarlamalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11.

11.

Bazılarıysa demogoji yapıp ergen dizisi olmadığını ima ederler fakat hepsinin kökeni ergenliktir.

12.

12.

Ve son olarakta ergen dizileri hepimizin sevdiği,kardeşlik ilişkisini gözlerimiz önüne seren dizilerin teker teker kaldırılmasına yardımcı oldular...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0