Görüş Bildir
Haberler
Telefonunuzu Pantolonunuzun Cebinde Şarj Edin!

Telefonunuzu Pantolonunuzun Cebinde Şarj Edin!

Caner
21.06.2014 - 21:25

Günlük hayatta hiç kullanma ihtiyacı duymasak da mutlaka yapacak bir

şey bulup elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlarımızın en büyük

problemlerinden biri şarjın beklenmedik bir anda ve yerde tükenmesi.

Özellikle dışarıdayken biten telefon şarjlar ı insanoğlunda artık garip bir etki yaratmaya başladı. Günlük hayatta telefonunun şarjının bitmesiyle oksijen kaynağının tükenerek nefes alamıyormuşçasına sağa sola koşturan onlarca kişiye şahit oluyoruz.

Durum böyle olunca Microsoft , giderek artan şarj sorununu ve bu sorunun hemen hemen tüm akıllı telefon kullanıcılarının ortak derdinin olması üzerine oldukça ilginç ve fark yaratacak bir projeye imza attı.

Microsoft, Windows Phone tabanlı Lumia serisi için şarj sorununu ortadan kaldıracak bir projeye imza atarak pazarda fark yaratmaya hazırlanıyor. Microsoft’un yeni projesi ise Windos Phone tabanlı Lumia serisi için üretilecek olan telefonunuzu kablosuz şarj edebilen pantolonlar.

Genel olarak bu yararlı giyilebilir teknolojiler in tasarım yani günlük hayatta giyilebilirlik açısında eksik olduğu durumlarla karşılaşsak da Microsoft bu kez dersine iyi çalışarak İngiltere’nin en ünlü modacılarından biri olan A.Sauvage ile anlaşmış. A.Sauvage’nin tasarımı ile de Nokia’nın hali hazırda kullanılabilir olan kablosuz DC-50 şarj aleti nin bir araya gelişi ile de artık telefonunuzun şarkı biterken yapmanız gereken tek şet cebinize koyup yolunuza devam etmek.

Telefonunuzu cebinizde şarj edebilmenizi sağlayan bu ürünün yukarıda bahsettiğim iyi yönlerinin yanında bir de kötü tarafı var ki o da pantolonun yıkanamıyor oluşu.

Microsoft’un yaptığı açıklama göre sadece belirli sayıda üretilecek bu tasarım ürün henüz fiyatı belirlenmemekle birlikte Amazon üzerinden satışa sunulacak.

silikonvadisi

Kaynak: http://www.silikonvadisi.tv/genel/tel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0