Görüş Bildir
Haberler
Telefonunuzu Güvenlik Kamerasına Dönüştürün

Telefonunuzu Güvenlik Kamerasına Dönüştürün

Batuhan
29.01.2016 - 15:17

Şımarıkça bir burjuvazinin dört bir yanımızı sardığı günümüzde eminim bazen siz de eski teknolojiye bazen ihtiyaç duyuyorsunuzdur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olmose, bu ihtiyacınızı karşılayacak nitelikte bir teknoloji. Hurdaya çıkan eski cep telefonunuzu akıllı bir gözetleme kamerasına dönüştüren bu sistem sayesinde evinizi, arabanızı (ya da arabanızın camını kırıp telefonu almaya çalışan hırsızları düşünerek yalnızca evinizi) gözetleyebiliyorsunuz.

Bunu yapmak için yalnızca uygulamayı eski ya da şu an kullandığınız telefona kuruyorsunuz ve uzaktan kontrol edebileceğiniz bir şekilde evinizde olup biteni, evcil hayvanınızı ya da bebeğinizi, yani sizin için önemli olan her şeyi ihtiyacınız olan her an gözlemleyebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Telefon kamerasının görüş alanına giren yabancı kişiler hakkında size bir takım bildirimler gönderen Olmose sayesinde değer verdiğiniz varlıkların ya da eşyaların etrafında dolaşan kötü niyetli kişilerden haberdar olabiliyorsunuz.

Bir şarj ünitesi olarak tasarlanan cihaz, havai fişek gösterisi, fırtına ya da evinizin arabanızın penceresine ya da balkonuna çıkan hayvanları ayırt edebiliyor. Böylelikle kediniz veya köpeğiniz her masanın altına girdiğinde size bildirim gelmiyor.

Evenmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

3. Fotodaki "S.Galaxy Wonder" degilmi ?