Görüş Bildir
Haberler
Telefonlarda Oynarken Grafiklerine Hayran Kalacağınız 13 Oyun

Telefonlarda Oynarken Grafiklerine Hayran Kalacağınız 13 Oyun

Gün geçtikçe teknolojinin ilerlemesiyle birlikte grafiksel açıdan çok daha güzel ve kaliteli oyunlar karşımıza çıkıyor. Ancak herkes bilgisayarda veya konsollarda oyun oynayamayabiliyor. Bilgisayar veya konsol oyunlarının grafiklerini aratmayan bazı mobil oyunları sizler için bu listede derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fortnite

1. Fortnite

Hala çok ünlü olan bu Battle Royale oyunu cross-platform olarak mobil cihazlarda karşımıza çıkıyor. Bilgisayardan veya oyun konsollarından oynayan arkadaşlarınızla aynı anda oynayabiliyorsunuz cross-platform sayesinde.

2. Asphalt 9: Legends

2. Asphalt 9: Legends

Mobil platformların efsanevi yarış oyunu olan Asphalt serisinin dokuzuncu oyunu olan Asphalt 9: Legends ile Gameloft şirketi bizleri yine hayal kırıklığına uğratmıyor. Gerek grafik kalitesi gerek oynanış olarak olsun mobil platformlarda ki en başarılı arcade yarış oyunudur benim için.

3. NBA 2K20

3. NBA 2K20

Ünlü basketbol oyunu serisi NBA 2K'in mobil platformlara uyarlanmış versiyonu olan bu oyunu NBA 2K serisini oynamayı seviyorsanız eğer mutlaka bakmanızda fayda var.

4. eFootball PES 2021

4. eFootball PES 2021

Arkadaşlarla PlaysStation kafeye gidip PES atmayı elbette hepimiz özlüyoruz. Ancak gidemiyoruz diye üzülmemize gerek yok, teknolojinin gelişimi sağ olsun hepimizin sevdiği PES serisini telefona getirmişler. Şu sıkıntılı günler geçene kadar telefonlarımızdan arkadaşlarımızla PES oynamaya devam.

5. Call of Duty: Mobile

5. Call of Duty: Mobile

Bilgisayarınız yada konsolunuz olmadığı için Call of Duty oynayamadığınıza üzülüyor olabilirsiniz. Ancak yapımcı şirket Activision biz oyuncuları düşünerek oyunun mobil platformalara uyarlanmış halini oyuncularla buluşturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. PUBG Mobile

6. PUBG Mobile

Battle Royale türünün en popüler dönemini başlatan PUBG çıkışından bir süre sonra oyuncuların büyük talebi üzerine mobil platformlara çıkışını gerçekleştirdi ve çok büyük bir başarı yakaladı.

7. RAID: Shadow Legends

7. RAID: Shadow Legends

Telefonumda oyun oynarken epey uzun bir süre bu oyunun reklamlarını görüyordum. Belki de üzerinde en çok uğraşılmış mobil oyun reklamlarından biri olabilir bunlar bence. Bu reklamları bu kadar beğenmemin hatırına bu oyunu denemek istedim ve çok beğendim. Sıra tabanlı RPG oyunlarını seviyorsanız eğer mutlaka bu oyuna bir şans verin.

8. Real Racing 3

8. Real Racing 3

Bu oyun ilk çıktığı dönemde de beni çok şaşırtıyordu. Bu oyun benim için mobil platformlardaki en başarılı oyunlardan biri, hatta yarış oyunları arasından en kaliteli oyunlardan biri olabilir. Simülasyon yarış oyunu sevenlerin mutlaka ama mutlaka oynaması gerektiğini düşünüyorum.

9. Black Desert Mobile

9. Black Desert Mobile

Bilgisayarda çok popüler olan Black Desert Online'ın mobil platformlara uyarlanmış versiyonunu oyunun severlerine sundu Pearl Abbys. Eğer bilgisayarda Black Desert'a doymadıysanız mobil platformlarda da oynayabilirsiniz.

10. Genshin Impact

10. Genshin Impact

Etkileyici grafikleri ile adeta bir göz ziyafeti yaşatan Genshin Impact geçtiğimiz yıl hem Google Play, hem de Apple App Store'dan yılın oyunu ödülünü kapmayı başardı. PC platformunda da oynanabilen yapıma mobil cihaz sahiplerinin de mutlaka bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. League of Legends: Wild Rift

11. League of Legends: Wild Rift

League of Legends oynamaya başladığım günden beri keşke LoL'ün mobil versiyonu olsa diyordum ve sonunda bu isteğimi karşıladı Riot Games. Zamanında çok farklı MOBA'lar denedim ama hiç biri o istediğim mobil platformlarda ki LoL deneyimini sağlayamamıştı.

12. World of Tanks Blitz

12. World of Tanks Blitz

Yine bilgisayarda olup da daha sonrasında mobil platformlara uyarlanan bir oyun daha karşımızda. Daha önce bilgisayarda World of Tanks oynamışsanız veya oynamak isteyip bilgisayarınız yüzünden bunu yapamamışsanız World of Tanks Blitz'e bir şans vermenin tam zamanı olabilir.

13. Shadow Fight 3

13. Shadow Fight 3

Mortal Kombat ve Street Fighter gibi dövüş oyunu sevenlerin oynaması gereken bir oyun kesinlikle. İlk akıllı telefonumu aldığımda oynadığım bir oyundu kendisi ve eğer dövüş oyunlarını seviyorsanız Shadow Fight 3'e şans vermenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
5
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın