Görüş Bildir
Haberler
Telefon Kılıfı Tercihlerine Göre Sana Kişiliğini Söylüyoruz

Telefon Kılıfı Tercihlerine Göre Sana Kişiliğini Söylüyoruz

15.11.2016 - 14:49

Slim (İnce) Telefon Kılıfı

Slim (İnce) Telefon Kılıfı

İnce kılıf kullanan insanlar genelde hayattan çok büyük mucizeler beklemezler. Gerçekleri görebilen, olma ihtimali yüksek olaylara yoğunlaşırlar. Bir önderlik ruhuna sahiptirler ama bir o kadar da kalpleri çabuk kırılabilen en küçük şeyden duygusallaşabilenlerdir. Onları kırmayın !

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metal Telefon Kılıfı

Metal Telefon Kılıfı

Metal kılıf kullananlar gösterişe düşkün ama öyle çok şatafatlı şeylerden haz almayanlardır. Ortamda kendini belli etmek istese de bir nebze çekingen dururlar, onlar için estetik, zerafet, bir yaşam tarzıdır, dikkat ederseniz giyim tarzları ile de dikkat çekerler.

Simli - Taşlı Telefon Kılıfı

Simli - Taşlı Telefon Kılıfı

İşte olay .. ! Merhaba sayın güzel. Seni anlatmaya gerek bile yok ama yine biraz bahsedeceğim. Elde son model telefon sosyal medya hakimi, yüzüne gelen saçını sürekli ojeli parmakları ile zarif bir şekilde geriye atıp ' Ayy Berke yine bana follow yapmış' diyen tiplemelerdir. Muhtemelen baba zengin ki günün çoğu vaktini şehrin popüler bistrosunda geçirir, ama yine de saygı duyalım çoğu kız o hayatı yaşama peşindedir. Kıskanmayın kıskanmayın.

Kulaklı Kılıf

Kulaklı Kılıf

Sanırım çoğu zaman şunun kılıfına bak dediğiniz olmuştur. Birde içlerine bakmayı deneyin, gösterişin böylesi demek yerine ne kadar çocuk ruhlu yaşama sevincini kat kat fazlasıyla yaşayan insanlar olduğunu size söyleyelim. Tamam kabul, tuhaf gelebilir gözünüze ama hangimiz zaten çocuklukta farklı oyuncaklar sevmedik ki bunlarında iyi niyeti, çocuk ruhu bakış açınızı değiştirmeli. Eğer böyle insanlarla karşılaşırsanız tuhaf tuhaf bakmak yerine bir kere de ben dokunabilir miyim demeyi deneyin :)

Zırh Telefon Kılıfı

Zırh Telefon Kılıfı

Bir Memoli, bir Hüsnü Çoban'a yakışan telefon kılıfı dediğinizi duyar gibiyim. Bu tür insanlar da bir şeye çok fazla değer verir. Bu sadece telefon yada somut bir şey için değil , duygusal anlamda da öyle. Yapılan iyilikleri her zaman cepte tutarlar , tıpkı o en sevdiği telefonları gibi. Aile kurmaya uygun tamamen güven duyabileceğiniz sizin de hayatında bir zırh olabilmeyi hak eden insanlardır.

Kapaklı Kılıf

Kapaklı Kılıf

Hala daha kullanan var mı demeyin. Ben çok gördüm. Genelde ortalama yaş 30-50 arasıdır ve mutlaka tek girmezler mağazaya, bir rehber bulundururlar(çocuğu yada bir yakın akraba) . Güven konusunda arkanıza baktırmazlar , zaten çoğu şeyleri aşmış ne gösteriş ne bir hava çabası kalmamıştır. Peki bu tür kılıf kullanıp yaşı genç olanlar ; işte onlar da aslında aynı tanıma uygundur diyebiliriz , ama daha da açarsak içe dönük , sessiz , ihtiyacı dışında asla para harcamayan her yaz ailesi ile tatile giden ve 3 ay boyunca pc oyunu oynayan aynı zamanda zeki yenilikçi insanlardır. Onlara sorun yaz boyunca beraber bizim yazlıkta takılalım mı diye vereceği cevap bellidir: ' Yok abi ya annemler izin vermez hem zaten biz Anamur'a gideceğiz' olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın