Görüş Bildir
Haberler
Tek Tık'la Her Şeyi Değiştirin: Hayat Kalitenizi Artırmak İçin Hemen İndirmeniz Gereken Uygulamalar

Tek Tık'la Her Şeyi Değiştirin: Hayat Kalitenizi Artırmak İçin Hemen İndirmeniz Gereken Uygulamalar

Mia Zona
25.01.2021 - 09:15

Telefonu her şey için kullanıyoruz, biraz da kendimiz için kullanalım 🌸

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Forest 🌿

1. Forest 🌿

Telefon bağımlılığı günümüzün en ciddi sorunlarından biri. Forest, bu bağımlılığı yenmeniz için size yardımcı olan uygulamalardan biri. Uygulamada telefondan uzak kalmak istediğiniz süreyi belirledikten sonra o süre boyunca telefona dokunmazsanız bir tohum ekiyorsunuz. Telefona dokunmadıkça tohumlarınız büyüyor ve kocaman bir ormanınız oluyor! Odaklanmak isteyenlerin hemen indirmesi gereken bir uygulama.

2. Pepapp

2. Pepapp

Regl dönemleri oldukça zorlu geçebiliyor. Pepapp, bu zorluğu biraz da olsa hafifletmeyi garantileyen uygulamalardan biri. Uygulama adet takvimi ve regl döngüsünü sizin için takip ederken bir yandan da eğlenceli ve bilgilendirici yazılar ile kadınların bilinçlenmesini sağlıyor. Yalnızca bunlar değil, kadınların ilgisini çekebilecek her türlü konu uygulamada yer alıyor!

3. Masraf Yönetimi 💸

3. Masraf Yönetimi 💸

Elinize para geçtiği gibi bir anda bitiyor mu? O halde Masraf Yönetimi uygulamasını kullanmanız şart! Uygulama sayesinde kişisel harcamalarınızı, gelir-gider takibini çok daha kolay bir şekilde sağlarsınız. Tüm bunları yaparken istediğiniz gibi kategoriler oluşturarak karışıklıkların da önüne geçersiniz. Ayrıca hangi gün ne kadar ve en çok neye harcama yaptığınızı da grafiklerle görebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmek biraz zor olabilir...

4. Uyku Takibi

4. Uyku Takibi

Sürekli iyi uyuyamadığınızdan şikayet ediyorsanız Uyku Takibi uygulaması tam size göre! Uygulamadaki Uyku Monitörünü aktif hale getirdiğinizde uyku boyunca horlama ve uykuda konuşmalarınızı kaydedebilirsiniz. Ayrıca uykudan önce yemek yemek, egzersiz yapmak, depresif hissetmek gibi her türlü durumun uykunuzu nasıl etkilediğini de görmenize imkan tanır. Uyku Takibi uygulaması sayesinde uyku kaliteniz artar ve çok daha dinç bir şekilde güne başlarsınız.

5. Su Hatırlatma 💧

5. Su Hatırlatma 💧

Suyun sağlığa ne kadar faydalı olduğunu bilmeyen yoktur ama yine de gün içinde çoğumuzun aklına su içmek gelmiyor. Bu yüzden de her an yanımızda olan telefonlarımızı hatırlatıcı olarak kullanmak çok mantıklı! Su Hatırlatma uygulaması cinsiyet ve kilonuza göre ne kadar su içmeniz gerektiğini hesaplar ve gün içinde size hatırlatmalar yaparak su içmenizi sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. FatSecret

6. FatSecret

Kilo almaya veya vermeye çalışıyorsanız FatSecret uygulaması işinizi kolaylaştıracaktır. Uygulamaya yediğiniz her yiyeceği girerek kaç kalori aldığınızı takip edebilirsiniz. FatSecret'ı bir yemek günlüğü olarak da düşünebilirsiniz. Umarız istediğiniz vücuda bir an önce kavuşursunuz!

7. Daylio 😝

7. Daylio 😝

Her gün bambaşka ruh hallerine sahibiz. Sene sonunda dönüp baktığınızda seneyi genel olarak hangi modla geçirdiğinizi görmek ister misiniz? Daylio günlük modunuzu birkaç kelime ile kaydettiğiniz bir uygulama. İsterseniz Daylio üzerinden günlük tutabilir, isterseniz de bir şey yazmadan yalnızca modunuzu kaydedebilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi takip etmenin eğlenceli bir yolu!

8. Headspace

8. Headspace

Stres sizi çok zorluyor ve bu nedenle de mutlu olamıyor musunuz? Headspace'de yapacağınız birkaç dakikalık rehberli meditasyon seansları ile bambaşka bir ruh haline bürünebilirsiniz. Böylece hayatınızda stres yönetimini sağlayabildiğiniz, sağlıklı, mutlu günlere kavuşabilirsiniz. Uygulamanın henüz Türkçe dil desteği yok ancak orta seviye İngilizce bilen biri kolaylıkla kullanabilir.

9. Sigarametre 🚬

9. Sigarametre 🚬

Sigara kullanıyorsanız ve sigaraya ne kadar harcadığınızı ve kullandığınızı görmek istiyorsanız Sigarametre'yi hemen indirmelisiniz! İçtiğiniz sigaraları ve masraflarını grafik şeklinde detaylı olarak görebilirsiniz. Ayrıca içtiğiniz son sigaranın üzerinden ne kadar zaman geçtiğini de görebilirsiniz. Böylece sigara kullanımı çok daha kontrollü bir hal alır.

10. aTimeLogger

10. aTimeLogger

Zaman planlama konusunda başarırsanız aTimeLogger size yardımcı olabilir! Uygulamayı kullanarak günlük, haftalık ve aylık istatistikler oluşturabilirsiniz. Böylece neye ne kadar zaman harcadığınızı görebilir, ona göre düzenlemeler yapabilirsiniz. Böylece gün içinde 1 dakikanız bile boşa gitmez!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

1 çok iyi :) Koca bir ormanım olur muhtemelen, pek öyle telefon kullandığım yok.