Görüş Bildir
Haberler
Tek Tatilde 1200 Selfie!

Tek Tatilde 1200 Selfie!

adem kara
05.08.2014 - 15:24

ABD'nin en ünlü ailesi Kardashian'ların dünya çapında tanınan ismi Kim Kardashian, sosyal medyada kendi fotoğraflarını en çok yayınlayan isimlerden biri. Günde onlarca selfie çeken yıldız bu özelliği ile birçok insan tarafından takıntılı ve megaloman olarak değerlendiriliyor. 

Bu değerlendirmeye katılan son isim ise ünlü yıldızın menajerliğini de yapan annesi Kris Jenner oldu. 'Keeping up Kardashian's' adlı realite şov programında hayatlarını canlı yayında tüm dünyaya sunan aile tatil için Tayland'a gitti ve programının son bölümü de burada çekildi. Kim Kardashian ise kısa süren tatil boyunca 1200 selfie çekti. Ailenin annesi Jenner ise son bölümde bikinisi ile selfie'sini çeken kızına müdahale etti. 

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre anne Jenner, Kim Kardashian'a 'Günde kaç kere kıyafet değiştirip kendi fotoğrafını çekiyorsun' diye sordu. Kardashian ise bu soruyu duymazdan geldi. Bunun üzerine annesi 'Kızım sen resmen bu konuda takıntılısın' dedi. Annesinin tepkisini yine umursamayan Kardashian ise işine devam etti. Kim Kardashian'ın, megaloman olmakla sık sık eleştirilen ünlü şarkıcı Kanye West ile evliliğinden bir çocuğu var.

GAZETEPORT / MAGAZİN 

Kaynak: http://www.gazeteport.com.tr/haber/17...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0