Görüş Bildir
Haberler
Tek Kişilik Dev Kadro: Demba Ba!

Tek Kişilik Dev Kadro: Demba Ba!

Fatih
06.08.2014 - 22:22

Tek Kişilik Dev Kadro: Demba Ba!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Feyenoord'u 3-1 yenerek adını Playoff'a yazdırdı. Karşılaşmanın yıldızı ise hat-trick yapan Demba Ba oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Feyenoord’u konuk etti. İlk maçı 2-1 kazanmanın verdiği avantajla karşılaşmaya temkinli başlayan Beşiktaş, rakibinin üzerine gelmesine hatta topa sahip olmasına fazlaca izin vermedi.

Kontrataklar kovalayan Kara Kartal, dakikalar 28’i gösterirken aradığı golü buldu. Mustafa Pektemek’in çaldığı topu sürükledi, ceza sahasına girerken meşin yuvarlığı Demba Ba’nın önüne bıraktı ve Senegalli forvet siyah-beyazlı formayla ilk golünü kaydetti.

Devre bitimine doğru oyunun kontrolü Beşiktaş’a geçti ve soyunma odasına 1-0 üstünlükle girildi.

İkinci yarıya biraz daha atak başlayan Slaven Bilic’in ekibi 62’de yine Demba Ba ile gole yaklaştı. Veli'nin orta sahada kaptığı topla başlayan atak Demba Ba ile devam etti. Ceza sahasına sokulan Ba, sol kanattan bindirme yapan Olcay'ı gördü. Olcay bekletmeden topu ceza sahasına kateden Demba Ba'ya yerden ortaladı. Topun gelişine güçlükle ayak ucuyla dokunan Demba Ba'nın şutu direği yalayarak oyun alanını terk etti.

Dakikalar 73’ü gösterirken ise Feyenoord kaleyi bulan ilk şutunda golü buldu. Savunmanın arkasına sarkan Manu, Tolga Zengin’in üstünden topu ağlara gönderdi.

80’de ise sahne yine Demba Ba’nındı. Olcay Şahan’ın al da at dediği Senegalli bu ikramı çevirmedi ve takımını 2-1 öne geçirdi. 86'da ise savunmanın hatasını değerlendiren Demba Ba hat-trick yaptı.

Kalan bölümden gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Playoff turuna adını yazdırdı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Beşiktaş'ın Muhtemel Rakipleri

Feyenoord'u eleyen Beşiktaş, play-off'ta güçlü takımlarla eşleşecek. Arsenal, Porto, Leverkusen, Napoli ve Zenit muhtemel rakipler

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda ekibi Feyenoord'u eleyerek play-off'a kalan Beşiktaş'ı zorlu rakipler bekliyor. Seri başı olma şansı bulunmayan siyah beyazlı temsilcimizin play-off turundaki muhtemel rakipleri belli...

İngiltere'den Arsenal, Portekiz'den Porto, Almanya'dan Leverkusen, İtalyan'dan Napoli ve Rusya'dan Zenit... 

Bu ekiplerden biri 8 Ağustos tarihinde yapılacak kura çekiminde Beşiktaş'ın rakibi olacak.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/20...

Demba Ba'ya Fenerbahçeli Desteği

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow milli takımdan arkadaşı Demba Ba'nın Feyenoord'a attığı gol sonrasında Twitter'dan tebrik mesajı attı.

Ancak bu mesaja sarı lacivertli taraftarlardan bazıları tepki gösterdi.

Sow, Twitter’daki hesabından Ba’nın golü sonrasında “Dembaaaaa Baaaa” şeklinde bir mesaj attı. Vatandaşının attığı golün hemen ardından bu mesajı atan Sow arkadaşını da ne kadar yakından takip ettiğini gösterdi.

Ancak bu mesajın altına yorum yapan bazı sarı lacivertli taraftarlar Sow’a tepki gösterdi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/06/demba-b...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0