Görüş Bildir
15 Nisan Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 15 Nisan Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Barselona’daki Ev Sahibi Arda Turan’ı Mahkemeye Verdi: Arda Turan Eve 230 Bin Euro Zarar Vermekle Suçlanıyor
Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği dönemde İspanya'da kaldığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle şikayette bulundu. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 2015-2018 yılları arasında İspanya temsilcisi Barcelona formasını giydiği dönemde kiracı olarak kaldığı villa tipi evde 230 bin Euro'luk hasar bırakmakla suçlanıyor.
IŞİD, Başakşehir'de Çocuklara Eğitim Veren Medrese Kurmuş: Ormanlık Alanda Silahlı Eğitim Yapılmış!
IŞİD'in Horasan kolunun İstanbul'daki yapılanmasına ilişkin soruşturmada 12 sanık hakkında dava açıldı. İddianamede yer alan bazı detaylar adeta kan dondurdu. İddianamede yer alan bilgilere göre; şüphelilerin Suriye ve Afganistan'daki çatışma alanlarında öldürülen teröristlerin çocuklarına medrese eğitimi verdikleri anlatıldı. Başakşehir'deki bir medresede 16-17 yaş aralığındaki 70 çocuğuna yatılı eğitim verildiği belirtildi.
Reklam
Reklam
AK Partili Mücahit Birinci’den Şebnem Bursalı’ya Sert Tepki: “Partiden Defolup Gitsin”
Ramazan Bayramı’nda Monaco’ya giderek Yat Kulübü’nden ıskatoz fotoğrafı paylaşan AK Parti milletvekili Şebnem Bursalı ve Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz sadece halkın değil kendi partililerinin de eleştiri oklarını üstlerine çekti. Mynet’e açıklamalarda bulunan AK Parti eski MYKY üyesi Mücahit Birinci “Bana o ıstakozlu fotoğrafı benzincide çalışan emekçi arkadaşımız gösterdi. Siz böyle duruyosunuz ama durum bu dedi. Biz de artık patlama noktasına geldik. Bu tür paylaşımlar yapan arkadaşlar lütfen partiden defolup gitsinler” dedi. İşte AK Partili Mücahit Birinci’nin Mynet’e özel yaptığı açıklamalardan satır başları…
Reklam
Ev Alarak Vatandaş Olanlar Kâr Ederek Gidiyor: Türkiye, Yatırımla Vatandaşlıkta Başı Çekiyor
'Altın vize' ya da 'altın pasaport' gibi isimlerle de anılan vatandaşlık ya da oturum izni almak için ülkelerin gayrimenkul alımı şartları son yıllarda çok gündemde. Türkiye'de de ev fiyatlarındaki artışla yeniden gözlerin çevrildiği uygulamada son gelişmeler yabancıların hem vatandaşlık alımını hem de satışla kar etmelerini de tartışmaların odağına taşıdı.
Reklam
Reklam