Görüş Bildir
Haberler
Taylan Antalyalı'nın LGBT Paylaşımı Olay Oldu! Taylan Antalyalı Kimdir, Kaç Yaşında; Nereli?

Taylan Antalyalı'nın LGBT Paylaşımı Olay Oldu! Taylan Antalyalı Kimdir, Kaç Yaşında; Nereli?

Sunay Korkmaz
28.06.2021 - 08:12

Galatasaray'ın milli futbolcusu Taylan Antalyalı, LGBT'yi temsil eden renkler ve 'Gururla destekliyorum' yazısının yer aldığı tişörtüyle paylaşım yaptı. Antalyalı'nın bu paylaşımı tepki çekti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Takım ve Galatasaray'ın önemli ismi Taylan Antalyalı'nın giydiği tişörtte gökkuşağı renkleri ve 'Gururla destekliyorum' yazısı yer aldı. LGBT'yi temsil eden renkler ve 'Gururla destekliyorum' yazısı içeren tişörtü giyen ve paylaşım yapan Taylan Antalyalı, eleştirilerin hedefi haline geldi.

Antalyalı’nın bir arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi de taraftarı ikiye böldü. Bazı taraftarlar futbolcuyu eleştirirken bazıları da destek verdi. Onur Yürüyüşüne katılanlara yönelik polisin sert müdahalesi gündemdeki yerini korurken Taylan Antalyalı’nın destek vermesi dikkat çekti.

Taylan Antalyalı Kimdir?

Taylan Antalyalı Kimdir?

Taylan Antalyalı, 8 Ocak 1995 tarihinde Muğla’da dünyaya geldi. Futbola Muğlaspor alt yapısında başlayan Antalyalı, ön libero, merkez orta saha ve 10 numara bölgelerinde oynayabiliyor. 

2012 senesinde Bucaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan 1.80 metre boyundaki Antalyalı, 2019-2020 sezonunda Galatasaray’a transfer oldu. 2020-2021 sezonunda Galatasaray forması ile çıktığı 34 Süper Lig maçında Antalyalı son olarak da Euro 2020’de Türkiye A Milli takımına çağrılmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın