Görüş Bildir
Haberler
Tavan Vantilatörü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tavan Vantilatörü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tavan vantilatörü sadece yaz ayları için değil, sıcak bahar ayları için bile bir ihtiyaç. Özellikle evlerde klima masrafına girmeye gerek olmayacak küçüklükte odalarda, mutfaklarda ya da ütü gibi bol ısı yayan işlerin yapıldığı yerlerde vantilatör olmazsa olmaz

Tavan vantilatörü sadece yaz ayları için değil, sıcak bahar ayları için bile bir ihtiyaç. Özellikle evlerde klima masrafına girmeye gerek olmayacak küçüklükte odalarda, mutfaklarda ya da ütü gibi bol ısı yayan işlerin yapıldığı yerlerde vantilatör olmazsa olmaz. Mutfak vantilatörünün havayı soğutmak dışında yemek kokusunu gidermek gibi kullanışlı yanları da var. Hatta sıcaktan fazlasıyla bunalıyorsanız, klimalı evlerde bile tavan pervanesi, klimanın yaydığı soğuk havayı evin her tarafına dağıtmak için kullanılabiliyor.

 Neye İhtiyacınız Var?

İlk olarak ihtiyaçlarınızı belirlemelisiniz. İç mekan için mi? Dış mekan için mi bir vantilatöre ihtiyacınız var? Dış mekan için tavan vantilatörleri daha dayanıklı fakat daha az model çeşidi mevcut. İç mekan için bir tavan vantilatörü arıyorsanız, tıpkı klima seçiminde olduğu gibi bir hesap devreye giriyor:

Vantilatörü kullanacağınız odanın büyüklüğüne göre uygun olan pervane boyutu da değişiyor.

-25 metrekare ve altındaki odalar için 105 cm’lik kanat uzunluğu yeterli

-30-35 metrekaresi için 110-115 cm kanat uzunluğu gerekli

-35 metrekare üstü mekanlar içinse en az 120 cm kanat uzunluğu gerekli

 Tavan vantilatörü yetkili montaj servisi 0216 369 18 11

Kaynak: https://www.tavanvantilatoru.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın