Görüş Bildir
Haberler
Tatilleri Daha Verimli Geçirmenin Sırları

Tatilleri Daha Verimli Geçirmenin Sırları

Dila Beyaz
04.07.2017 - 12:52

Tatilleri Daha Verimli Geçirmenin Sırları

Tatillerimi nasıl daha verimli geçiririm diyenlere,

*Plan yapın.

Kendinize eğlenceli ve düzenli tasarlanmış bir program olurşturun.Amacınız planınızın dışına çıkmamak olsun.Planınızı kağıt üzerinde tasarlarsanız renkler ve şekiller sayesinde daha fazla zevk alırsınız.

Ders ve işler için de plan oluşturmak gerekir.Her gün kendinize bir hedef koyun.Mesela bugün şu konuyu bitirince kendimi ödüllendireceğim deyin.Böylece hevesiniz artacak ve kendinizi daha motive olmuş hissedeceksiniz.

*Hobi edinin.

Yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkarabilceğiniz hobiler edinirseniz zamanınızı hem güzel hem de eğlenceli işlere ayırmış olursunuz.Mesela yaz tatilinde kumsaldaki taşlarla taş koleksiyonları oluşturup onları boyayabilirsiniz.Renklerin dünyasına girmek de insana huzur verir.Sanatla ilgilendirmek sizi stresten uzaklaştırır ve ruhunuzu canlandırır.Sanatla ilgilenmek listemizin başında yer alması gerekenlerden biri.

*Arkadaşlarınızla buluşun.

Güzel havalarda değişik yerler keşif edip arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizi daha iyi hissettirir.Yüz yüze görüşemeseniz bile internet üzerinden etkileşim halinde olmak da önemlidir.

*Kitap okuyun.

Evinizde kendinize keyif alacağınız bir köşe bulup  sevdiğiniz türde bir dekarasyon sağlayarak kitap okumanın tadını daha da arttırabilirsiniz.Mevsime göre de lezzetli içecekler tercih etmelisiniz.

Kaynak: http://dilaninblogu.tumblr.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın