Görüş Bildir
Haberler
Tatili Değerlendirme Zamanı: Hemen Şimdi Xbox Game Pass Üzerinden Oynayabileceğiniz 11 Hikâyeli Oyun

Tatili Değerlendirme Zamanı: Hemen Şimdi Xbox Game Pass Üzerinden Oynayabileceğiniz 11 Hikâyeli Oyun

Birçok oyuncu, boş zamanını rahatlatıcı bir şekilde geçirebilmek için tek oyunculu, hikâyeli oyunlara sarılıyor. Neyse ki Xbox Game Pass'te bizleri tatmin edecek çok sayıda hikâyeli oyun bulunuyor. Listemizde bu oyunlardan 11 tanesine yer verdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Control

1. Control

Çıktığı yıl olan 2019'da Yılın Oyunu ödüllerini toplayan Control, heyecan verici paranormal hikâyesiyle ve inovatif oynanışıyla öne çıkıyor. Hâlâ denemediyseniz bir şans vermelisiniz.

2. A Plague Tale: Innocence

2. A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence da tıpkı Control gibi epey meşhur bir oyun. Kara Veba esnasında özel güçlere sahip olan kardeşinizle birlikte Engizisyon'dan kaçmaya çalışıyorsunuz. Oyun, yürek burkan hikâyesiyle birçok oyuncunun beğenisini kazanmış durumda.

3. The Medium

3. The Medium

2021'in başında sadece Xbox ve PC için piyasaya sürülen psikolojik korku oyunu The Medium, oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı. Çift gerçeklik içeren oynanışıyla dikkat çeken The Medium, elde ettiği büyük başarının ardından 2021 yılının Eylül ayında PlayStation'a da gelmişti.

4. We Happy Few

4. We Happy Few

Gerçeklerle yüzleşebilmek için mutluluktan ve toplumun onayından vazgeçmeye razı gelecek misiniz? Yoksa hapınızı alıp uslu bir çocuk gibi durmaya, mutlu olmaya devam mı edeceksiniz? We Happy Few'i oynayarak bu hikâyenin merkezine koyabilirsiniz kendinizi.

5. What Remains of Edith Finch

5. What Remains of Edith Finch

Lanetli Finch ailesinin üyelerinin başına gelenleri sürreal bir şekilde deneyimledikten sonra etkileyici bir sonla karşılaşmak istiyorsanız What Remains of Edith Finch tam size göre bir oyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hellblade: Senua's Sacrifice

6. Hellblade: Senua's Sacrifice

Psikozdan çeken yiğit Kelt savaşçısı Senua'nın deneyimlerini birebir şekilde yaşamak, mitolojik bir maceraya atılmak ister misiniz? Cevabınız evetse Hellblade'i denemenizi kesinlikle öneririz.

7. Unravel

7. Unravel

Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan fizik tabanlı bulmaca oyunu Unravel'da bir ip parçası olan Yarny'i kontrol ediyoruz. Yarny'nin macerasını deneyimlerken söz kullanılmadan anlatılan bir hikâyeye de şahit oluyoruz.

8. Genesis Noir

8. Genesis Noir

Genesis Noir oyununu zaman ve mekâna kafa tutan bir aşk hikâyesi olarak tanımlayabiliriz galiba. Kozmik varlıklar arasındaki aşk üçgeni problemler çıkarmaya başlayınca tanrı bir el ateş ediyor, buna da Büyük Patlama diyoruz. Sonra da No Man olarak genişleyen evrende aşkımızı kurtarmaya çalışıyoruz.

9. Raji: An Ancient Epic

9. Raji: An Ancient Epic

Barındırdığı Hint mitolojisi unsurlarıyla dikkat çeken Raji: An Ancient Epic, tanrılar tarafından dünyayı iblislere karşı korumakla görevlendirilmiş Raji adlı bir kızı merkezine alıyor. Raji, iblislerin kaçırdığı erkek kardeşini kurtarmalı ve iblislerin efendisi Lord Mahabalasura'yı alt etmelidir.

10. Prey

10. Prey

Bethesda yapımı bu aksiyon-macera oyunu, dünyanın kaderini değiştirecek bir deneyin ortasında gözünü açıp deneyin alt üst olduğunu fark eden ve içinde bulunduğu uzay istasyonunda hayatta kalırken sır perdelerini aralamaya çalışan birinin hikâyesini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Last Stop

11. Last Stop

Last Stop, günümüz Londrasında yaşayan üç kişinin başından geçen sürreal olayları anlatan, ilginç bir bağımsız yapım. Üç karakter yönettiğimiz bu kısa oyunda oldukça sıradan kişilerin karıştığı paranormal olaylara şahitlik ediyoruz ve karakterlerin hikâyesini seçimlerimizle yönlendiriyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?