Görüş Bildir
Haberler
Tata: "En Büyük Sorumlu Benim"

Tata: "En Büyük Sorumlu Benim"

Fatih
03.05.2014 - 23:08

Tata: "En Büyük Sorumlu Benim"

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 36. haftasında, Barcelona sahasında oynadığı maçta Getafe ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk şansını zora soktu.

Maçta iki kez öne geçen Barcelona, uzatma dakikalarında Getafe’nin attığı golle 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Barcelona’nın gollerini 23. dakikada Messi ve 67. dakikada Alexis atarken, Getafe’nin iki golünü de 37 ve 90+2. dakikaladoa Lafiha kaydetti.

Puanını 85′e çıkartan Barcelona’nın, pazar günü oynanacak Real Madrid-Valencia ve Levante-Atletico Madrid karşılaşmalarında başkent ekiplerinin galip gelmesi durumunda şampiyonluğu mucizeye kalacak.

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino (Tata), maç sonrası düzenlenen basın toplantısında “Kötü sezonun en büyük sorumlusu benim” dedi.

Sezonda dikkatlerinin dağıldığı anlar olduğunu ve bunu pahalı ödediklerini belirten Tata, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Matematiksel olarak baktığımızda bu sezon verebileceğimizin hepsini verdik. Elbette daha fazlasını yapabilirdik ve bunu da isterdik. Ama kazanma kabiliyetine sahip olamadıysak lig şampiyonluğu için mücadele etmeye de layık olamayız.”

Sezon sonunda Barcelona ile yollarını ayırması beklenen Arjantinli teknik adam, “Ne kişisel ne de Barcelona olarak iyi bir sezon olmadı. Çok zor bir sezondu ve spor dışı çok fazla şey oldu” ifadesini kullandı.

TITO UNUTULMADI

Öte yandan geçen hafta hayatını kaybeden teknik direktör Tito Vilanova, Nou Camp Stadı’nda anıldı.

Maç başlamadan 10 dakika kadar önce Barcelona Kulübü’nün Tito adına hazırladığı bir video dev ekrandan gösterildi.

Barcelonalı ve Getafeli futbolcular sahaya çıktığında ise tribünlerden “Tito her zaman ebedi” yazılı dev bir pankart açıldı.

Duygulu anların yaşandığı sahada Tito adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/03/tata-en...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın