Görüş Bildir
Haberler
Tasarruf Ampulüyle Uyuşturucu Aldılar: Genç Kadın Hayatını Kaybetti

Tasarruf Ampulüyle Uyuşturucu Aldılar: Genç Kadın Hayatını Kaybetti

Denizli’de birlikte geldikleri apartta, tasarruf ampulüyle uyuşturucu partisi yapan gençlerin eğlencesi faciayla sonlandı. Aniden fenalaşarak hayatını kaybeden genç kadının iki erkek arkadaşı gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde 21 yaşındaki Ayşegül Meci, erkek arkadaşı olan M.A. ve Ş.K. ile beraber 09 KR 009 plakalı otomobille aparta geldi. Burada tasarruf ampulüyle uyuşturucu kullanan gençler, apartta geceyi beraber geçirdi. Ertesi gün birden fenalaşan Meci, ağzından köpükler gelerek fenalaşıp yere yığıldı. Burada M.A., 112 ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Meci’nin nabzını kontrol ettiğinde hayatını kaybettiğini belirledi. 

Polis ekipleri genç kadın erkek arkadaşı olan M.A. ve Ş.K.’yi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirirken, çevrede ise incelemeler yapıldı. Yapılan çalışmaların ardından genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Ölüm nedeni otopsinin ardından ortaya çıkacak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duru Naz Özgür

Ampül her alanda zarara sebebiyet bu ülkede

isotlu-baklava

Son günlerde okuduğum en güzel yorum olabilir.

Utku Yem

Tasarruf ampulü ile uyuşturucu almak ne demek ?

okisi

kokaine patlatıyolar içi tozlu ya bide cam var kalitesi düşük kokain olduğu zaman burundan çekince kılcalları kesiyor o camlar kokain direk kana karışıyor or... Devamını Gör

Sevecenito

tasarruf ampulüyle uyuşturucu? ne fantastik yaşamlar var