Görüş Bildir
Haberler
Tarlanı Satmadan Pavyondan Sağ Çıkabilecek Misin?

etiket Tarlanı Satmadan Pavyondan Sağ Çıkabilecek Misin?

Ezgi Varlı
05.03.2018 - 16:20

Pavyonda hayat başkadır, evet ama asıl olay hakkıyla o geceyi sonlandırabilmektir. Her mekanın raconu farklı olur ama biz önce bizim pavyonun olayından bahsedelim. Ankara'nın güzide semti Maltepedeyiz. Saat 22:30 suları. Önüne ışıklı mı ışıklı bir pavyon çıktı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçeri girmek istiyorsun fakat kapıda cüsseli bir bodyguard var. İçeri girme taktiğin ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tamam içeri girme kısmını hallettin. Seni güzel bir masaya oturttular. E herkes buralarda fiyatların biraz uçuk olduğunu bilir, sen de o kadar para vermek istemiyorsun tabii. Garson geldi: "Ne alırdın abi?"

Ohh bu evreyi de geçtin. Sahnede Ankara havası oynanıyor, izliyorsun. Pavyonda çalışan karşı cins sana doğru yaklaşıyor ve masana geldi. Unutma içeceği her içki tanesi 50 lira (Su bile). Masaya otursun mu oturmasın mı?

Bir şekilde buralara kadar geldin. İyi gidiyorsun. Patron sana doğru yaklaştı. "Kaptan buralara kadar geldin bir Ankara havası oynarsın artık ha ne dersin ?"

Aferin. E gençsin tabi tüm gözler senin üzerinde. Bu durumdan bazıları hiç memnun olmamış gibi gözüküyor. Pavyonun müdavimi bir abimiz senin fazla dikkat çekmenden rahatsız olmuş. "Sen gel bir şöyle" diye kenara çekti seni. Tepkini görelim...

Tamamdırrr. Saat gece 2 oldu artık gitme vaktin geldi. Hesaplaşma zamanı. İki rakı içtin bir meze yedin hesap geldi 2000 lira. Sende de o kadar yok haliyle. E ne olacak şimdi?

Öyle duygu sömürüsü böyle ortamlarda işe yaramaz canım hadi bye!

Daha bir destur. O para sana içerde lazım!

Yani gerçekten "Ben bir bakıp çıkacaktım" olayının işe yarayabileceğini mi düşündün. Yaka paça atılmazsan iyi yırttın demektir.

Hiç pavyonda masayı donat denir mi. Sonsuza kadar borç içinde yüzmek istiyorsan orası ayrı.

Pavyonda bira mı içilir. Geçiniz!

Tabi tabi gelsin otursun, sen ona hayatının tüm evrelerini baştan sona atlat. Sonra da bir göz ucuyla masaya bakarsın. 20 bardağı görüp baygınlık geçirirsin artık.

Ha sen oynamışsın ha onlar. Şarkıyı çalım başına para alıyor bunlar. Her türlü zarara geçersin yapma etme!!

Şimdi o da müşteri ben de müşteriyim, ne farkımız var olayını bir geçelim. Racona göre müdavim her zaman haklıdır. Otur oturduğun yerde!!

Ağlamak çözüm değil dostum. Daha çok ağlayacaksın!!

Çok güzel garsonu atlattın da sanki kapıda kimse beklemiyor. Canın çok acıyacak haberin olsun!

Biz de öyle düşünmüştük zaten. Neyse biri gelir belki seni kurtarır. Olaya iyi yanından bakmak lazım.

Tabii geçen yerler vardır belki de. Ne tür bir veresiye defteri vardır orası bilinmez...

TEBRİKLERRRR!!!! Pavyonun hakkını verdin. Ne tarla sattın, ne bir eğlenceden mahrum kaldın. Zekisin ama bir daha bu riski göze alma. Ne olacağı belli olmaz!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
301
120
93
73
59
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bakın sayın onedio editörleri;geçtiğimiz zamanlar da pavyon kadınını ballandıra ballandıra övdünüz,buna benzer başka galeriler de oldu.Özendirmekten,sanki b*... Devamını Gör

Can Aslan

ne salak sorular böyle ya. dal...

can aslan saçma sapan sorularsa beğenmiyorsan çözme

inci küpesiz kız

olm ne bileyim ben pavyonda ne içilir :)))pavyoncu muyum