Görüş Bildir
Haberler
Tarihin En Gizemli 3 Kayıp Çocuk Vakası

Tarihin En Gizemli 3 Kayıp Çocuk Vakası

Ebiha Çelik
12.11.2016 - 13:57

1. Bir Yangın Beş Kayıp Çocuk

1. Bir Yangın Beş Kayıp Çocuk

1945'in Noel Arefesi'nde Batı Virginia'da yaşayan Sodder Ailesi felaket üstüne felaket yaşar. Ailenin 10 çocuğundan 5'i yangın başladığında üst katta kapana kısılmıştır ve 45 dakika süren yangından sonra çöken evde öldükleri varsayılmıştır.

Aile babası George Sodder çocuklarını kurtarmak için bahçede her zaman aynı yerde duran merdiveni arar ancak merdiven yerinden gizemli bir şekilde kaybolmuştur. Polisi aramaya çalışırlar ama telefon kabloları kesilmiştir. Kamyonunu çalıştırıp yardım istemeye gitmeye çalışsa da başarısız olmuştur zira kamyon çalışmıyordur.

İşlerin ilginçleştiği kısım ise çocukların bedenlerinin veya yangının sebebinin hiçbir zaman bulunamamasıdır.

Fayetville Kasabası'nda yaşayan W.V. Sodder Çocukları'ndan 4'ünü bir restaurantta İtalyan Mafyası'yla birlikte gördüğünü iddia eder ancak bu iddia asılsız çıkar.

Sodder Çocukları'nın başına ne geldiği hala bir gizemdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. 3 Avustralyalı Çocuk Sahilde Kayboldu

2. 3 Avustralyalı Çocuk Sahilde Kayboldu

26 Ocak 1966'da yani Avustralya Günü'nde, 9 yaşındaki Jane, 7 yaşındaki Arnna ve 4 yaşındaki Grant Beaumont evlerinin yakınındaki sahile oyun oynamaya giderler ve ortadan kaybolurlar. 

Onları son gören kişi olan postacı çocukları evlerine doğru giderken gördüğünü söyler, bir başka görgü tanığı ise sahilde çocuklarla konuşan uzun sarışın bir adam gördüğünü söyler ancak çocukların akıbeti hala belirsizdir.

Kayıp çocuklar Avustralya Günü'nün masumiyetini kaybettiğinin sembolü olurlar. 

3. Bebeğin Bulunduğunu Sandılar Ancak;

3. Bebeğin Bulunduğunu Sandılar Ancak;

Paul Joseph Fronczak, 1964'te Chicago Devlet Hastane'sinden kaçırıldığında sadece bir günlüktü. Arama çalışmaları uzun bir süre sonuç vermedi ve Paul gazetelerde manşet oldu. 

2 yıl sonra, Paul bir bebek arabasında terkedilmiş halde bulundu ve ailesine kavuştu. Ancak bulunan bebek Paul değildi ve bu gerçek 40 yıl sonra yapılan bir DNA testinde ortaya çıktı. Fronczaks Ailesi'ne verilen bebeğin onlarla genetik bir ilgisi yoktu.

Böylece ortaya iki kayıp çocuk -bebek- vakası çıktı ancak bu vakalar çözülemedi ve hala gizemini koruyor. 

Fotoğrafta hala kayıp olan: Paul

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın