Görüş Bildir
Haberler
Tarihi mitinge dev katılım

Tarihi mitinge dev katılım

Rafet Dilbaz
18.05.2015 - 17:42 Son Güncelleme: 18.05.2015 - 17:56

Tarihi mitinge dev katılım

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Maltepe'de milyonlarca İstanbulluya hitap etti. Tarihi mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti'nin 'Hedef 2 milyon' sloganıyla start verdiği İstanbul mitingine katılım büyük oldu. Miting alanına saatler öncesinden gelen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Miting esnasında da Davutoğlu'na sık sık coşkulu tezahüratlar yapıldı. Mitindeki vatandaşların salladığı bayraklar büyük bir alanın kırmızıya boyanmasını sağladı.

ERKENDEN ALANA GELDİLER

AK Parti'nin Maltepe Meydanı'nda düzenleyeceği miting öncesi alanda hareketlilik erken başladı. Mitingin başlangıç saati 16.00 olarak duyurulduğu halde ön saflarda yer almak isteyen vatandaşlar erken saatlerde alana geldi. Öğle saatlerinden itibaren Maltepe sahildeki alanı doldurmaya başlayan partililer, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişini bekledi. Denizden tekneler, karadan da belediye otobüsleri ile alana gelen vatandaşlar sıcak havaya rağmen saatlerce bekledi. Vatandaşlar, AK Parti ve Türk bayraklarıyla alana gelirken güvenlik önlemlerinin de üst düzeye çıkarıldı.

BAYRAM HAVASINDA MİTİNG

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, AK Parti'nin Maltepe Meydanı'ndaki Büyük İstanbul Mitingi'ne katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen 'Büyük İstanbul Mitingi' Maltepe Meydanı'nda milyonların katılımıyla gerçekleştirildi. Mitinge Başbakan Davutoğlu'nun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, bakanlar, milletvekili adayları, il başkanı ve ilçe başkaları olmak üzere milyonlarca vatandaş katıldı. Bayram havasında geçen miting Başbakan Davutoğlu'nun konuşması sonrası protokolün sahneye gelmesiyle, hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Kaynak:sabah.com.tr

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0