Görüş Bildir
Haberler
Tarihi Konuşma: "Renkler İçin Ölmeye Hazırım"

Tarihi Konuşma: "Renkler İçin Ölmeye Hazırım"

Fatih UZUN
09.02.2014 - 18:38 Son Güncelleme: 09.02.2014 - 21:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Yıldırım Bombaladı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-0 kaybedilen Sivasspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün Başkanı şöyle konuştu: 'Egemen (kırmızı kart pozisyonu) hakeme hiçbir şey söylemediğini ifade etti. Fenerbahçe'yi yok etmek için her türlü operasyon yapılıyor. Başka türlü oyunlar oynanıyor. Bir hakemin bu kadar bariz hatalar yapabileceğini düşünmüyorum. Bizim maçlara gelmiyordu, mutluyduk. Yine geldi. Kısaca bu hakem yeteneksiz. Yeteneksiz bir hakem üzerinde devam etmek, zorlamak kötü şeyleri sonucları doğurabilir. Federasyona söylüyorum böyle hakemleri temizleyin.

'GalatasarayTürk Telekom Arena'da yeneriz'

Bugün çocuklar iyi oynamadı önemli değil, telafi ederiz. Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da yeneriz, istatistiklere baksınlar. Herkes kendine çeki düzen versin. Benim yaptığım şeylere şike deniyorsa Türkiye'de şike yapmayan takım yoktur. Bağırdılar 'Şike yapsana şike yapsana' diye. Yahu ben Sivas'ı satın mı aldım? Kimle yaptım ben şikeyi? Utanın biraz. Biz kimseyi satın almadık. Kendilerine hakaret ediyorlar farkında değiller.

'Şu anda da 2. Lig'de 3. Lig'de her yerde şike var teşvik var'

Beşiktaş Kulübü şikeyle suçlanıyor, camiaları hiçbir şey söylemiyor. Medya da suçludur. 50 senenin faturasını bize kesmeye çalıştınız. Hiçbir zaman bu işlerin içinde olmadık. Şu anda da 2. Lig'de 3. Lig'de her yerde şike var teşvik var. Çok şey biliyorum, çok şey söyleyeceğim. Tapeleri geniş şekliyle alın okuyun, mıknatısla çekilip alınmış olanları değil.'

'Meireles'in hareketine kırmızı kart verebilirdi'

Bugün hakemler rezaletti. Lehimize avantaj oluyor, oyunu durduruyor. Kart göstermesi gerekiyor, o da yok. Meireles'in hareketine kırmızı verilebilirdi. Versin adaletli olsun. Önemli değil ama haklar yenmesin.'

  • Acunn.com
Kaynak: http://www.acunn.com/spor/aziz-yildir...

Tarihi Konuşma: "Renkler İçin Ölmeye Hazırım"

Fenerbahçe'nin uçağında o tarihi konuşma: Renkler için ölmeye hazırım

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı ve kaybettiği karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Sarı lacivertliler hakem Yunus Yıldırım'ın yönetimini eleştirirken, maç sonunda futbolcuların tepkisi de aynı yönde oldu. Karşılaşmaya Egemen'in kırmızı kartı, verilmeyen penaltı ve Meireles'e gösterilmeyen kırmızı kart damgasını vurdu. Sarı lacivertliler hem yönetim hem teknik heyet hem de futbolcularla karşılaşmanın hakemine çok sert tepkiler gösterdi. Egemen'in yanı sıra karşılaşmada gördüğü kartla Caner Erkin de takımını bir sonraki maçta yalnız bırakacak. Egemen ise gördüğü direkt kırmızı kart dolayısıyla PFDK'ya sevk edilecek.

Hem kaybedilen 3 puan hem de saha içinde yaşananlar Fenerbahçeli futbolcuların moralini oldukça bozdu. Sarı lacivertlilerde Başkan Aziz Yıldırım, durumu uçakta fark etti ve sezon sonuna kadar gündemde kalabilecek konuşmayı yaptı. Aziz Yıldırım uçağın ön tarafında ayağa kalktı ve futbolcularına dik durun mesajı veren kısa konuşmayı yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcularına 'Yüzünüzü yerden kaldırın. Siz sezon başından beri her cephede savaşan Fenerbahçeli futbolcularsınız. Hala lidersiniz ve hakkınız yenmişse bunu ben savunacağım. Siz futbolunuzu oynamaya devam edin ve kazanın. Ben bu güne kadar hayatımı sizler ve renkler uğruna nasıl ortaya koymuşsam şimdi de ölmeye hazırım. Siz de sahada en başından beri yaptığınızı yapın. O forma için ölün ve şampiyonluğu tarihe altın harflerle yazın' dedi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi ve kaptanı Volkan Demirel de soyunma odasında arkadaşlarına seslendi. Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel soyunma odasında arkadaşlarına seslendi. Kalan maçların hepsini kazanacaklarına inandığını ifade eden Volkan Demirel, 'Bundan sonra daha çok çalışacağız. Önümüzü kesmek isteyenleri gereken dersi sahada vereceğiz. 9 kişi kalsak da penaltımız verilmese de yüreğimizle oynayıp sahada basmadık yer bırakmayacağız. Bundan sonra başı yerde bir futbolcu göremeyeceğiz. Başkanımız bizler için hayatını ortaya koydu taraftarlarımız da bizim başarılarımızı bekliyor. Bunu onlara çok görmemeliyiz' dedi. Ayrıca oyundan atılan Egemen ve sakatlanarak oyundan çıkan Sow da takım arkadaşlarından özür diledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0