Görüş Bildir
Haberler
Tamer Karadağlı İle Olay Yaşayan Nihal Yalçın'a Sevgilisinden Destek! "Seninle Gurur Duyuyorum..."

Tamer Karadağlı İle Olay Yaşayan Nihal Yalçın'a Sevgilisinden Destek! "Seninle Gurur Duyuyorum..."

Müge Kakşi
11.10.2021 - 21:00

Geçtiğimiz gün Anltalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın konuşması esnasında Tamer Karadağlı ile sorun yaşadı. Karadağlı'nın sıkılmış gibi mimikler yaparak ödülü konuşma esnasında uzatması Yalçın tarafından garipsenirken birçok ünlü isimden de konuya ilişkin yorum geldi. Magazin dünyasının gündemine düşen olayda Yalçın'ın sevgilisinden de Yalçın'a destek geldi. Sevgilisinin fotoğrafını paylaşan Berker Güven fotoğrafa destek notu düştü. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık Sus Mu Demek İstediniz?

Artık Sus Mu Demek İstediniz?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın, 'Zuhal' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, ödülü Nihal Yalçın'a uzattı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek, 'Kim verdi ödülü?' diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek 'Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?' ifadelerini kullandı. Tamer Karadağlı ise 'Ödülünüzle birlikte konuşun diye' yanıtını verdi.

Nihal Yalçın'a Sevgilisinden Destek

Nihal Yalçın'a Sevgilisinden Destek

'LÜTFEN TAMER'İN ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN'

Geceye damga vuran diyalog sonrası Nihal Yalçın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 'Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!' diyen Yalçın'a kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Berker Güven destek verdi.

'SENİNLE GURUR DUYUYORUM'

Nihal Yalçın'ın fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Güven, paylaşımına, 'Saygıyla, sevgiyle, tüm desteğimle arkanda sadece durmayı bilerek seni iftihar ve hayranlıkla izliyor olacağım. Mutlulukların daim olsun sevgilim. Seninle gurur duyuyorum!' notunu düştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın