Görüş Bildir
Haberler
Tam Konuşurken Kafasına Meteor Düşse Zerre Üzülmeyeceğiniz 20 İnsan Tipi

etiket Tam Konuşurken Kafasına Meteor Düşse Zerre Üzülmeyeceğiniz 20 İnsan Tipi

Onur Şahin
15.06.2015 - 18:34 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 17:05

Bizler onlara halk arasında kısaca 'mal mal konuşma oğlum ya' diyoruz. Konuşmakta çok ısrar ederse, meslek lisesinden çocukları toplayıp çıkışına gidiyoruz. Bir güzel pataklıyoruz. Hala konuşuyorsa 'Yazık kimin çocuğuysa' deyip annesine babasına sabır diliyor, orayı terk ediyoruz.

İşte ağzı torba olup da büzemediğimiz, kafasına meteor düşse zerre üzülmeyeceğimiz 20 insan tipini sizler için saklandıkları karanlık mağaralardan buralara kadar getirdik.

Not: Tam böyle ağzının ortasına vurmalık fırıncı küreklerini danışmadan alabilirsiniz..

Notun notu: Bu arada şiddet çok kötü bir şeydir arkadaşlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir türlü sevdiği kıza açılamayınca; aralarındaki ilişki kayınço enişte ilişkisine dönen, sonra da kıza olan aşkını her seferinde size anlatan arkadaş.

2. Basit bir ortaokul deneyini bile anlatırken bilimde çığır açacak yeni bir projeden bahsediyormuş gibi abartan araştırma görevlisi.

Büyük ihtimalle pamukta fasulye yetiştirdiği deneyle nobele aday gösterilmiştir zamanında.

3. Filmlerde izlediği bir olayı, kendisi yaşamışcasına anlatan sinema sever.

'Abi, geçen gün nasıl sıpaydırmenim, nasıl sıpaydırmenim anlatamam. O duvar senin, bu duvar benim ağ atıp, geziyorum çılgınlar gibi.'

4. Tırnağı kırılsa ölümüne acı çeken, bu dünyadaki en bahtsız insanın kendisi olduğuna başkalarını da ikna etmek isteyen canı tatlı insan.

5. Kendini övmekten bir türlü bıkmayan. Ölüp cehenneme gitse bile ne kadar iyi bir insan olduğuna dair zebanileri bile ikna edecek kapasitede olduğunu düşünen ego delisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilisini gün aşırı geri dönmeye ikna etmeye çalışan buna sizi de alet etmeye kendisine bir borç bilen aşk böceği.

7. Spoiler vermeyi yegane vatani görevi sayan ve insanlara diziyi izlediğini belli etmeye çalışan uzun dönem dizikolik.

8. Demokrasiyi, herkesin kendine yakışanı başkalarına giydirmesi olarak gören, "her dönemin bukalemunu" görevini üstlenmiş televizyon yorumcusu

9. Ne söylerseniz söyleyin, o ağzına geleni saydıktan sonra sizi dinlemeyip arkasını dönüp giden uzun yol yolcusu.

10. İş görüşmesinde sizi neden işe alacağını bile size soran son yeni mezun bükücü İK uzmanı

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir lokantada, oturduğunuz masanın çaprazında oturan ve bakışlarıyla sizi yemekte bir sakınca görmeyen sevap point kasıcı

12. Gecenin bir yarısı telefonla arayıp konuşmayan, yüzüne kapattığınızda 2. ve 3.'ye tekrar arayan yüzsüzlükte master yapmış vardiyalı sapıklar.

13. Ofiste, bütün gün elinde bardağıyla dolaşan. Siz çalışırken arkanızdan yavaşça yaklaşıp garip sorular soran müdür.

14. Ne kadar anlatırsanız anlatın, bilimsel kanıtlar sunarsanız sunun, kendi fikrine "Sen öyle düşünüyo olabilirsin, ama gerçek böyle" diyerek ölümüne bağlı olan mantık sömürücü.

15. Otobüste bağıra bağıra konuşmaktan ses tellerine bir zeval geleceğinden korktuğunuz ergen irisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hem telefonla konuşup, hem çay keyfinden mahrum kalmayan. Aynı zamanda da yola odaklanmayı başarırken "Sizin neresiydi abla?" diye soran minibüs şoförü.

16. Hem telefonla konuşup, hem çay keyfinden mahrum kalmayan. Aynı zamanda da yola odaklanmayı başarırken "Sizin neresiydi abla?" diye soran minibüs şoförü.

17. "E artık seni de evlendirmenin zamanı geldi. Bizim komşunun bir öğretmen kızı var..." diye söze giren, sanki insan neslini devam ettirmenin tek çaresi sizmişsiniz gibi üzerinize gelen uzaktan akraba.

18. Pazar sabahı saat 08:00'de tadilata başlayıp, hiçbir şey olmamış gibi "Sizde dübel var mıdır?" diye sormaya gelen komşu.

19. "Yaa abi, önüne gelen bu şehre göç ediyor artık pasaportla falan almak lazım insanları bu şehre" diyen ne oldum kişisi.

+Hmm, sen nereliydin ki abi?

-Bayburtluyum ben doğma, büyüme.

-Neyse ne diyorduk, ipini koparan bu şehre geliyor abi baksana şunlara.

20. Hayvanlara şiddet uyguladığını gördüğünüzde "Ne olacak ki abi, hayvan işte bunlar" diyen ve bununla övünen gerçek hayvan kişisi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
109
103
37
34
29
8