Görüş Bildir
Haberler
Tam Kapanma Sırasında Sevgilinizle Eve Kapanıp Oynayabileceğiniz Oyunlar

Tam Kapanma Sırasında Sevgilinizle Eve Kapanıp Oynayabileceğiniz Oyunlar

Oyun severlerin en çok yakındığı durumlardan bir tanesi hem partnerine hem de oyunlara zaman ayırmakta zorluk yaşamasıdır. Ancak bunun çok eğlenceli bir çözümü bulunuyor. Sizin için hazırladığımız bu oyunları sevgiliniz ile oynayabilir ve çok eğlenceli, romantik anlar geçirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Sims Serisi

The Sims Serisi

Oyunlara ilgi duymayan partnerinize onları sevdirmek için en iyi tercihlerden biri The Sims serisi olabilir. Özellikle NightLife ve Party gibi eklenti paketleri ile onun oyun dünyasına belki de ilk adımlarını atmasını sağlayabilirsiniz. Birlikte simlerinizi oluşturup bir ev tutarak birlikte yaşamaya başlayabilirsiniz.

Nintendogs (+Cats)

Nintendogs (+Cats)

Kim minicik yavru köpek ve kedilere karşı çıkabilir ki? Bu minik hayvanlar daha ilk görüşte her ikinizin de kalbinde kalıcı bir yer edecektir. Bu oyunu oynamanız için Nintendo DS veya Nintendo 3DS sahibi olmanız gerekeceğini ve partnerinizin bu tatlı hayvanlara gösterdiği ilginden dolayı sizin biraz yalnızlık çekebileceğinizi unutmayın. Ancak her ikiniz de tatlı bir sanal hayvancıkla birlikte tam kapanma sürecini daha da keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Dance Evolution

Dance Evolution

Eğer bir Xbox 360’ınız, Kinect’iniz ve bir partneriniz varsa onunla beraberce eğlenmek niyetindeyseniz hemen bir Dance Revolution oyunu almanızı öneririz.  “Ben dans etmeyi beceremem”, '' ben utanırım'' gibi cümleler duymanız olası olsa da birlikte dans etmeyi seveceğine şüphe yok. Birlikte dans ederek saatlerce eğlenebilirsiniz. Dans ederken adımlarınıza dikkat edin yoksa birbirinizin ayaklarına basabilirsiniz.

Outlast

Outlast

Özellikle sevgiliniz biraz korku filmlerini seviyorsa en iyi tercihlerden birisi olabilir. Dikkatlice oyunu oynarken bir anda çığlık atarak elindeki oyun kumandasını fırlatıp size sarılıyor ve siz de ona güven verici bir şekilde sarılarak “Korkma ben senin yanındayım” diyorsunuz. Aynı şey sizin kalp atışlarınız hızlandığında da geçerli . Biz şimdiden hayallere daldık ama siz sakın unutmayın, fırlattığı oyun kumandasının fiyatları döviz kuru nedeniyle de fazlasıyla artmış durumda.

Gang Beasts

Gang Beasts

Birbirinizi saatlerce pataklayabilir, sonra da kaldırıp birbirinden ölümcül tuzakların içine fırlatmayı deneyebilirsiniz. Her ne kadar bu jölemsi karakterler ile bunu başarmak biraz zor olacak olsa da tüm stresinizi zararsız bir yolla atacağınız da kesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astroneer

Astroneer

Sevgilinizle birlikte evrenin dört bir yanını gezip, gezegenleri kolonileştirebilir, yapılar oluşturabilir ve kaynakları toplayabilirsiniz. Özellikle içinizden biri madenlerde kaybolunca ötekinin peşinden gidip onu bulması gerekebilir veya biriniz üzerindeki değerli eşyalarla gezegenlerden düşebilir ve saatlerce uğraştığınız emeğiniz bir anda çöp olabilir. Her ikiniz de sakın bunun bir oyun olduğunu ve partnerinizden daha kıymetli olmadığını unutmayın.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
7
5
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cernobilo

overcooked deneyin. bir domates uğruna neredeyse ayrılıyorduk.