Görüş Bildir
Haberler
Tam Anlamıyla Aziz Olduğunu Kanıtlayan, Güzel İnsan Keanu Reeves

etiket Tam Anlamıyla Aziz Olduğunu Kanıtlayan, Güzel İnsan Keanu Reeves

ilmissha
05.09.2015 - 16:46 Son Güncelleme: 06.05.2017 - 14:16

Pek çok meslektaşının aksine, bizlerden biri olduğunu her fırsatta kanıtlayan ünlü oyuncu göz doldurmaya devam ediyor.

Kaynak: http://www.unilad.co.uk/articles/its-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Efsanevi aktör Keanu Reeves, geçtiğimiz Eylül ayında 52 yaşını geride bıraktı, üstelik pek çok insan bunun farkında değil. Neden mi? Çünkü ünlü oyuncu ilgi odağı olmaktan son sürat kaçıyor ve her daim halkın içinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Muhtemelen dram yapmayı sevmiyor, gözünü para hırsı bürümüş biri değil ve pek çok medya kuruluşu bunu dillendirmekten hoşlanmasa da oldukça cömert biri. Doğruya doğru, o en hayırsever ünlülerin başında geliyor.

Keanu Reeves'in umurunda olmayan bir şey varsa, o da kesinlikle paradır.

Keanu Reeves'in umurunda olmayan bir şey varsa, o da kesinlikle paradır.

2003 yılında bir dergiye konuşan Reeves şöyle diyor: ''Para düşündüğüm en son şey. Önümüzdeki birkaç yüzyıl yetecek olan kazandıklarımla yaşayabilirim zaten.''

Matrix'den kazandığı 114 milyon doların 80 milyon dolarını, özel efekt ve makyaj personeline vererek bu daha önce kanıtlamıştı. Çünkü ona göre, kendisinden daha büyük ve önemli bir rol oynamışlardı.

Yedek Oyuncular ve Şeytanın Avukatı filmlerinde çalışırken, Gene Hackman ve Al Pacino gibi oyuncuların onlara katılması için kendi bütçesinden gönüllü olarak kesinti verdi.

Ayrıca, ailesinin ekonomik sıkıntılar yaşadığını öğrendiği, Matrix'deki bir set çalışanına yardım ettiğini de çoğu kişi biliyor. Bir reddit kullanıcısı ise şu şekilde açıklama yapmış:

Bir aile dostumuz film setini yapıyor, tasarlamıyor sadece inşasında çalışıyor, fakir bir adam. Matrix'in setinde çalışıyor ve bir gün Keanu ailesinin durumunun kötü olduğunu öğreniyor, Noel için ona tam 20.000 dolar veriyor. Ayrıca sette birlikte çalıştığı her insanın adını gerçekten bilmek isteyen tek kişi, her biriyle selamlaşıp arkadaşıymış gibi konuşmak istiyor.

Zengin bir adam olmasına rağmen, kolaylıkla yaşayabileceği lüks bir yaşam tarzını ve şımarmayı reddediyor.

1997 yılı eylül ayında da, komple bir gününü evsiz bir adamla birlikte geçirmiş ve saatlerce onunla muhabbet etmişti. Keanu'nun aksine bu tür şeyleri yapmak isteyen göz önündeki pek çok kişi, adeta dünya turu yapıyor ve birlikte çalıştıkları yardım kuruluşlarının, atacakları her adıma sponsor olacaklarından emin oluyor öncelikle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fakat Keanu Reeves, rastgele karşılaştığı, ihtiyaç sahibi herkes için yapıyor bunu.

Ünlü oyuncu ayrıca kanser derneklerinin büyük bir destekçisi. Üstelik ortaya çıkana kadar da ismini gizli tutarak yardımda bulunuyordu.

Ünlü oyuncu ayrıca kanser derneklerinin büyük bir destekçisi. Üstelik ortaya çıkana kadar da ismini gizli tutarak yardımda bulunuyordu.

Lösemi teşhisi konulan kız kardeşi Kim'e bakımını üstlendikten sonra, sayısız kanser kuruluşuna gizli olarak bağışta bulunmuş, hastane ve sağlık kurumları araştırmış ve hatta yine kendi adını taşımayan bir yardım derneği kurmuş.

Bu sektördeki en iyi adamlardan biri olarak kalmayı nasıl başardığı sorulduğunda şu şekilde cevap veriyor: '' Ayakların yere basması kolay. Yer bize çok yakın, çünkü her gün onun üzerinde yürüyoruz.''

Bu müthiş oyuncunun filmlerini eklemeden geçmek olmaz tabi ki. Peki sizin en sevdiğiniz Keanu Reeves filmi hangisi ?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1481
886
86
23
19
16
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beste Bozdağ

Türk erkekleri Bilzerian denen karaktersize özeneceğine Keanu Reeves'a özensin.Öyle yaşanmaz, böyle yaşanır asıl.

TC Meriç Tensi

Bilzerian'in 35 yasinda yasadigi hayat nedeniyle 2 ya da 3 defa kalp krizi gecirdigi soyleniyor. Oyle birine ozenenin zaten aklindan zoru vardir.

Pasif Kullanıcı

oooo yine doluşmuş dini nasıl kullanıp nasıl karalarız kampanya ahalisi.. en beğendiğim aktörlerden birisidir ama ateist olması bizim değil onun sorunu.Beni... Devamını Gör

yeldas

niyeyse bu adam hakkında verilen her bilgi doğru olsun, insanlar onun hakkında yanlış şeyler öğrenip yanlış fikirlere kapılmasın istiyorum.belki de adamın dü... Devamını Gör