Görüş Bildir
Haberler
Taksitle Cep Telefonu Nasıl Alınır?

Taksitle Cep Telefonu Nasıl Alınır?

Burak Taşçı
08.02.2014 - 10:57 Son Güncelleme: 08.02.2014 - 11:06

Taksitle Cep Telefonu Nasıl Alınır?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun kredi kartlarına getirdiği yeni düzenlemeler ile cep telefonu satışları taksitsiz olarak gerçekleştiriliyor. 

Teknogram.com'un haberine göre, Türk halkı bu sorunu aşmanın da yolunu buldu.

İşte o yöntemler

-Sıradan sokak arası telefoncular “Kılıf alana telefon bedava” kampanyası başlattı. Bu sayede 9 taksite kadar cep telefonu alabiliyorsunuz ancak telefonun garantisi olmuyor.

-Teknoloji marketlerdeki hediye kartlarını 9 taksitle alıp, kasaya beğendiğiniz telefonu verip hediye kartından tahsilatının gerçekleştirileceğini söylediğinizde 9 taksitle telefonunuzu almış oluyorsunuz.

-Teknoloji marketlerde alacağınız telefon fiyatına yakın bir cihazı alıp 9 taksit yaptırın. Ardından hemen müşteri hizmetlerine geçip iade edin ve yerine telefon almak istediğinizi belirtin. Bu sayede 9 taksitle cep telefonu almış oluyorsunuz.

-24 ay taksitle hem de konuşma, mesajlaşma ve internet paketli telefon alabilirsiniz. Turkcell, Vodafone ve Avea’nın kontratlı paketleri bitmedi. 24 ay taahhüt ederek aldığınız telefonu 24 taksitle alabiliyorsunuz.

-Büyük teknoloji marketler kasada artık kredi veriyor. Cüzi bir faiz işlese de tüketici kredisi gibi kredi alıp telefonunuzun taksitini 24 ayda ödeyebilirsiniz.

Bizim size tavsiyemiz ise gelecekte sahip olacağınız kazançlarınızı şimdiden harcamak yerine tasarruf edip harcama yöntemini seçmenizdir. Hem bütçeniz sarsılmaz hem de yasaları delmek zorunda kalmazsınız.

Kaynak: http://www.teknogram.com/taksitle-cep...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın