Görüş Bildir
Fatih Erbakan'dan İktidara Sert Eleştiri! 'Borç Paçadan Akıyor...'
31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'na destek vermeyen ve dün düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda 'AK Parti'ye seçimi biz değil MHP kaybettirdi' ifadelerini kullanan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara sert eleştirilerde bulundu. 'Türkiye'de borç paçalardan akıyor' ifadelerini kullanan Erbakan, '31 Mart'tan sonra muhalefetin eline geçen belediyelerde bu durum ayan, beyan ortaya çıktı.' dedi. 
Reklam
Patiswiss CEO'sundan Tehdit Aldığı İçin Gündeme Gelen Esra U. Sessizliğini Bozdu
Birkaç gündür yatıyoruz kalkıyoruz bir zamanların fenomen yöneticilerinden olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde istifasını veren Elif Aslı Yıldız'ı konuşuyoruz. Bir müşterisine verdiği yanıtla şirketine milyonlarca dolarlık zarar veren Yıldız'ın evliliğinden vergi meselesine hatta marka patentine onlarca konu açıldı. Ancak tüm bu olaylara neden olan müşteri konumundaki Esra Hanım sessiz kaldı. Tüm bu olayların ardından Esra Hanım'dan da bir mesaj geldi.
Kısır Tartışmaların Gölgesinde Bir Ölüm! Türk Askeri Er Sevag Balıkçı Cinayeti Nasıl Gerçekleşti?
24 Nisan, yıllardır kısır tartışmalarla, karşılıklı olarak benzer retoriklerin tekrarlanmasıyla anımsanan bir tarih. Oysa bugün Türkiye Ermenisi Er Sevag Balıkçı'nın Batman'da askerlik görevini yaparken bir 'dost' kurşunuyla yaşamını yitirmesinin de tarihi. Sevag'ın hikayesini anımsamak ve öğrenmek, bu topraklarda birlikte yaşama iradesini de savunmak anlamına geliyor.Neler yaşandığını sizler için derledik.
Reklam
Reklam
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
Tüm Türkiye Patiswiss'i konuşuyor. Skandal bir olayla gündeme gelen Patiswiss, tartışmaların odağına yerleşti. Bir tüketicinin 'küflü çikolata' paylaşımına tehdit ederek yanıt veren ve sonrasında tepkiler üzerine Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız’ın yerine eşi Ali Sinan Tunaoğlu getirildi.
Reklam
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Her ülkenin kendince yıllardır kutladığı milli bayramları, günleri var. Ancak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı diğerlerinden bir açıdan bakıldığında daha özel. Çünkü Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiş bir bayram... Ancak geçtiğimiz gün Ekrem İmamoğlu'nun yanında poz veren siyahi çocuk pek çok komplo teorisi üretilmesine neden oldu. Peki elinde bayrakla İmamoğlu'nun yanına gelen çocuk kimmiş? Ailesinden dinleyelim.
Reklam
Reklam