Görüş Bildir
Haberler
Takıntılı Hayranları Yüzünden Korkunç Günler Geçiren 16 Ünlünün Yaşadıklarını Görünce Şok Olacaksınız!

etiket Takıntılı Hayranları Yüzünden Korkunç Günler Geçiren 16 Ünlünün Yaşadıklarını Görünce Şok Olacaksınız!

Sultan Kızı
30.10.2018 - 16:36 Son Güncelleme: 31.12.2021 - 16:04

Takıntılı hayran olayı insanı gerçekten çok geriyor! Elbette ki ruh sağlığı normal olan insanlar değil bunları yapanlar ama yine de birazdan okuyacaklarınız sizi epey şaşırtacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jessica Alba

1. Jessica Alba

1996 yılında, yani henüz 15 yaşındayken Flipper dizisi sayesinde ünlü olmuştu Jessica Alba. Yıldızı parlayan genç kadın, o sıralarda tuhaf telefonlar almaya başladı, ama umursamadı; hayranlarının kendisine kötü bir şaka yaptığını düşündü. Bu tuhaf telefonların ardından kaçırıldı. Tam 14 saat sonra bir otomobilin bagajında kolları, bacakları ve ağzı bağlı şekilde bulundu.

Geçirdiği travmayı düşünebiliyor musunuz? Kendisini kaçıranlar hakkında çok fazla açıklama yapamadığı için de olay bir türlü çözülemedi.

2. Sevtap Parman

2. Sevtap Parman

Sevtap Parman'ın aşırı ünlü olduğu dönem, Mehmet Alper Kuyumcu isimli bir hayranı, oyuncunun evine sürekli çiçek gönderiyor, kendisiyle tanışmak için telefon ediyordu. Ardından Sevtap Parman, hayranıyla buluşmaya karar verdi. Buluştuğu sırada silah tehdidiyle kaçırıldı. 

Hayranı, 5 gün boyunca evine kapattığı ve 'karıcığım' diye hitap ettiği Parman'ı, alnına silah dayayarak 'Eğer benimle evlenmezsen, seni öldürürüm' diye tehdit etti. 

Sevtap Parman ise evleneceklerinin sözünü vererek hayranının elinden zar zor kurtuldu.

İnsanların ne derece kafayı yediğini siz düşünün.

3. John Lennon

3. John Lennon

John Lennon 9 Aralık 1980'de ABD'de Mark David Chapman tarafından öldürüldü. 

Öldürülme nedeniyse Lennon'ın ünlü olmasıydı. Mark David Chapman da ünlü olmak istiyordu ve arzuladığı şöhrete, ünlü birini öldürerek kavuşacağını düşünmüştü. Bunun için de ünlü müzisyenden imza istedi. İstediği imzayı aldıktan sonra tekrar John Lennon'a yaklaştı ve silahını ateşledi. 

Akıl alır gibi değil.

4. Bülent Ersoy

4. Bülent Ersoy

1989 yılında Adana'da konser verdiği sırada Hacı Tepe adlı bir hayranının istek şarkısını okumadığı için vuruldu Bülent Ersoy. Ardından da böbreği alındı...

İnanılmaz ya, inanılmaz!

5. Sean Bean

5. Sean Bean

2011 yılında arkadaşlarıyla bir kafede oturan Sean Bean, hayranları tarafından sözlü tacize uğruyor ve ağız dalaşı yaşanıyor. Aynı akşam yine aynı saldırgan tarafından takip edilen başarılı oyuncu, yumruklu ve bıçaklı saldırıya uğruyor bu kez. Gözüne yumruk yiyen ve kolundan bıçaklanan ünlü oyuncu, neyse ki bununla atlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beren Saat

6. Beren Saat

Beren Saat, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki tecavüz sahneleri yüzünden epeyce konuşulmuştu bir dönem. Set arkadaşıyla gittiği restoranda, alkollü olan birkaç kişinin diziye gönderme yaparak Beren Saat'e sözlü tacizde bulunmasının ardından ağlayarak terk etmişti mekanı.

Bu dizi yüzünden epeyce psikolojik tedavi gördüğünü de hatırlatalım Beren Saat'in. 

Yapılan davranış ise gerçekten insanlık dışı.

7. Gigi Hadid

7. Gigi Hadid

Birkaç yıl önce Milano Moda Haftası'nda bulunan Gigi Hadid, defile çıkışı bir hayranı tarafından cinsel tacize uğradı. 

Bir anda hayranı tarafından kucaklanan Gigi Hadid, yumruk atarak kurtulmaya çalıştı. Korumaları tarafından uzaklaştırılan hayranının sonradan ünlülere “komik olmayan” şakalarıyla ünlü Vitalii Sediuk olduğu anlaşılmıştı.

Gerçekten komik olacağını mı düşünmüştü?

8. Muazzez Ersoy

8. Muazzez Ersoy

1998 yılında konseri için Edirne'ye giden Muazzez Ersoy, hayranının şampanya teklifini geri çevirdiği için silahlı saldırıya uğrayıp bacağından yaralandı...

Diyecek söz bulamıyoruz...

9. Sandra Bullock

9. Sandra Bullock

2014 yılında, Sandra Bullock'a aşık olduğunu söyleyen bir hayranı, oyuncunun çocuklarıyla yaşadığı eve gizlice girip taciz etmişti. Kendisini dolaba kilitleyen Sandra Bullock, polisi arayarak takıntılı hayranının tutuklanmasını sağlamıştı...

10 yıl oyuncudan uzak durma ve 5 yıl psikolojik tedavi cezasını alan çılgın hayran, geçtiğimiz yıl şartlı tahliye ile ev hapsine mahkum edilmişti. Ancak buna rağmen gerekliliklerini yerine getirmedi ve polis baskın yaptığı sırada intihar etti...

10. Hadise

10. Hadise

Hadise'nin takıntılı hayranı, ünlü şarkıcının oturduğu siteye girerken güvenlik görevlileri tarafından yakalanmıştı. Açıklaması ise 'Ben Hadise hayranıyım. İstinye'de ikamet ettiğini öğrendim. Sitenin dikenli tellerini aşarken yakalandım. Amacım, kendisini görmekti. Bunun için üzgün ve pişmanım' olmuştu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Katy Perry

11. Katy Perry

Uzun süredir Katy Perry'i takip eden Polonyalı Pawel Jurski, bir konserinde sahneye çıkmaya çalışırken yakalanmıştı. 

'Katy Perry ile birlikte olmak için gereken her şeyi yaparım' diyen takıntılı hayran, ünlü şarkıcının Toronto, Orlando, Tampa, Atlanta, Chicago ve Michigan'daki konserlerinde de en ön sıralardaydı!

12. Berna Öztürk

12. Berna Öztürk

'Karımı Gördünüz mü?' filminin galasında Berna Öztürk'ün bir hayranı, ünlü DJ ve oyuncuyu kolundan tutarak dışarı kaçırmak istemişti. Daha öncesinde de sosyal medya hesaplarından mesajlar atarak sürekli taciz ettiğini de söylemişti...

13. Uma Thurman

13. Uma Thurman

Jack Jordan isimli bir adam, Uma Thurman'a ilk önce cinsel içerikli mesajlar göndermeye başladı. Ardından da açık bir mezarda elinde jiletle duran bir adamın fotoğraflarını göndererek korku dolu günler yaşattı ünlü oyuncuya. Tam üç yıl boyunca devam eden bu mesajların ardından yakalandı ve hapse girdi...

14. Fatma Girik

14. Fatma Girik

Fatma Girik'in Mehmet Altan isimli hayranı, Fatma Girik'i 20 yaşından bu yana her yerde takip ediyor. Evine tırmanıyor, hastane odasında ziyaret ediyor, evlenme teklifi ediyor, şiirler yazıyor! Kadın nerede, adam orada anlayacağınız... Geçtiğimiz yıllarda Fatma Girik taciz davası açtı e bununla ilgili ciddi bir mücadele verdi.

15. Michael Douglas - Catherine Zeta Jones

15. Michael Douglas - Catherine Zeta Jones

Dawnette Knignt adlı kadın bir yıl boyunca ünlü çifte zor günler yaşatmıştı. Catherine Zeta Jones'u kocası Michael Douglas ile kendisinin bir ilişki yaşadığına inandırmaya çalışmış, gönderdiği mektuplarda sürekli olarak 'güzel oyuncuyu parçalayıp köpeklerine yedireceğini' yazarak tehditler savurmuştu...

Sonrası mı? Yakalandı ve 3 yıl hapse mahkum edildi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Björk

16. Björk

1996 yılında bir hayranı Björk’e içinde asit bombası olan bir paket gönderdi. 21 yaşında olan Ricardo Lopez, Björk’ü nasıl öldürmek istediğine dair bir de video çekmişti. Polisler onu kamera karşısında ölü buldu. Kamera kayıtlarında planıyla ilgili tüm detayı anlattığından paket Björk’e ulaşmadan polisler tarafında bulundu. Olay üzerine Björk evini değiştirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
602
205
59
35
28
28
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Veli Durak

Müslüm Baba da Gülhane Konserinde bıcaklanmıstı.

sinan

Jodie Foster yüzünden amerikan başkanını kurşunlaşmışlardı