Görüş Bildir
Haberler
Symantec'den Norton Güvenlikli Pantolon ve Ceket

Symantec'den Norton Güvenlikli Pantolon ve Ceket

Teknolojik.Net
18.12.2014 - 14:38 Son Güncelleme: 18.12.2014 - 14:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilişim güvenliği firması Norton, Symantec ve Betabrand verilerinizi koruyan pantolon ve ceket üretiyor.

Hassas bilgileri korumak her geçen gün daha da zor bir hale geliyor. Bulut sistemleri bu bilgilere her yerden erişim imkanı veriyor, cebimizdeki küçük bilgisayarlardan bile. Hassas bilgilerimize erişebilmek ve depolayabilmek için ne çok cihaz kullanırsak o kadar çok koruma katmanı eklememiz gerekiyor. Norton dijital güvenlik markasının da kurucusu olan Symantec bu koruma katmanına fiziksel bir katman daha ekliyor: Pantolon!

Symantec,Norton ve pantolon ve tekstil üreticisi Betabrand veri koruma özelliğine sahip pantolon ve ceketler üretecek. gümüş tabanlı RFID engelleyici materyalden üretilmiş cep bölümleri kullanılacak olan bu tekstil ürünleri ile yanınızdan geçen kötü niyetli ve RFID tarayıcı cihazlara sahip kişilerin özel bilgilerinizi çalmasını engellemeyi hedefliyor. 

Veri koruma özelliği kadar rahatlık da ön planda olan ürünler giymesi ve idare etmesi kolay yapıda. 'The Ready' kot pantolonları aktif bir yaşam tarzına uygun olarak dizayn edilmiş olduğundan önde bir ve arkada bir olmak üzere toplamda iki cepte RFID engelleyici madde mevcut. Yapısal olarak %88 pamuk, %10 polyester ve %2 spandex malzeme içeriyor, 'The Work-It' blazer ceketi ise bir adet güvenli ceket barındırıyor, %67 rayon, %28 naylon ve %5 spandex malzeme içeriyor. 

Her iki ürün de hala daha yapım aşamasında olduğundan satışa çıkarılmadı ancak 'The Ready' pantolon 168$'dan 'The Work-It' blazer ceketi ise 198$ fiyatla satışa çıkarılacağı duyuruldu.

MilliyetTeknoloji.com

Kaynak: http://www.milliyetteknoloji.com/syma...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0