Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Yarışmacıları Aslında Hangi Devletleri Temsil Ediyor?

Survivor Yarışmacıları Aslında Hangi Devletleri Temsil Ediyor?

Yüksel Venedik
02.06.2015 - 22:59 Son Güncelleme: 02.06.2015 - 23:10

Survivor Yarışmacılarının Aslında Temsil Ettikleri Devletler

Drjurinio nickli Ekşi Sözlük yazarının Survivor All Star başlığındaki entrysinden derlenmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turabi: ABD

Turabi: ABD

Kimse sevmiyor ama güçlü diye herkes çevresinde. Herkesi yavaş yavaş da kendine benzetti. Çok zora gelince asarım, kırarım, ama sıkışınca ben sorun istemiyorum. Agresif, içten pazarlıklı ve yine de etkili.

Hilmicem: İngiltere

Hilmicem: İngiltere

ABD'nin kankası. ABD zıpla diyince ne kadar yükseğe diye soruyor. Ne yapılırsa yapılsın hep arkasında, peşinde ABD'nin. Bir zamanlar kendisi de dünyaya hükmetmiş yarışma kazanmış, hala potansiyeli var ama sorsak en büyük potansiyel ABD kankamda der.

Bozok: İsrail

Bozok: İsrail

Kendi içinde bir şeyler yapmaya çalışan, yaşı bizden büyük ama sesi çok çıkan kişi. Bir one minute diyeni bile yok. Üçlü birlikte, onlardan çok ayrıymış gibi duruyor ama direkt her davranışında beraber. Yarış kazansa da kaybetse de böğürme bombası atıp kafa s*kiyor.

Hasan: Rusya

Hasan: Rusya

Üçlü itifakın direkt düşmanı. Sessiz, sakin, ama yeri gelince tek tek hepsinin karşısına dikiliyor. Tip olarak da benziyor zaten, çevresindekilerin güvensizliği nedeniyle çoğu zaman ben tek siz hepiniz şeklinde.

Begüm: Ukrayna

Begüm: Ukrayna

Tarihsel olarak Rusya'nın yanında ama karşı güçlenince oraya da bir yakınlaşma isteği var. Çok pragmatist bundan dolayı bir oraya bir buraya oynaması başını belaya sokabilir. Ben güçlüyüm havalarında ama Rusya ya da ABD gelince sesi kesiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan: Almanya

Hakan: Almanya

Kimsenin güvenmediği, kimsenin sevmediği, geçmişin izinden kurtulamayan kişi. Oysa çalışıyor adam, kendi bölgesinde ki en üretken bu ama yok ismi bir kere çıkmış 9'a inmez 8'e. ABD omzunu bombalamis ama bu ona yanaşmaya çalışıyor, İsrail ile patates savaşı yapmışlar.

Anıl: Fransa

Anıl: Fransa

Almanya'dan hiç haz etmeyen ülke. Onun gölgesinde kalmaktan rahatsız. Sürekli bir konuşma isteği, sürekli bir diğer devletlere laf sokma ama üretim ve kalite olarak diğerlerinin altında kalıyor. Sonuç olarak o da laikliği bir köşeye atıp dine sarılmaya başlamış. En önemli argümanı ben bu bacağı sizin özgürlüğünüz için verdim.

RIO MRV: Çin

RIO MRV: Çin

Piyasanın kendi klasmanında en güçlü devleti belki de ama kime neye yaklaşacağını tam olarak bilmiyor, bir de ülkesindeki tatlı krizinden dolayı kafayı yemiş durumda. Tarihsel olarak Japonya ile sorunlu. Sınır komşusu Rusya'ya mesafeli. Kendi grubundan birisi gidince pirinç tarlaları yanmış gibi ağlıyor. Garip bir ülke.

Serenay: Japonya

Serenay: Japonya

Yavaş yavaş gücünü kaybeden bir ülke. Çin ile tarihten kalma sorunları var, ama gücü yetmiyor. Kafayı ataları ile bozmuş, özellikle anne tarafından ataları için sürekli ağlıyor. İmparatorum için lafını kullanmaktan da çekinmiyor. Almanya ile dost ve müttefik.

Doğukan: İsviçre

Doğukan: İsviçre

Tarafsız olmak için kendini yırtan ülke. Ama ne yaparsa yapsın olmuyor, Fransa ile dil, Türkiye ile üslup sorunları var. Çin'leyse kanı uyuşmadı, mecburen komşusu Almanya yanında ama kimseyle de ciddi derdi yok aslında. Küçücük boyu ve nüfusu ile çabalıyor, bir şeyler yapıyor, kendisine yakın olanları konfor içinde yaşatıyor ama çoğu tarafından İsviçre ya diye görmezden geliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu savaşta kimi destekliyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
88
41
24
18
10
9