Görüş Bildir
Haberler
Survivor Hanzade Ofluoğlu Aldatıldı mı? Tek Celsede Boşanmıştı...

Survivor Hanzade Ofluoğlu Aldatıldı mı? Tek Celsede Boşanmıştı...

GNS
30.11.2021 - 20:15

TV8'in sevilen yarışmalarından Survivor'ın 2021 kadrosunda yer alan ve adından söz ettiren ünlü sunucu Hanzade Ofluoğlu tek celsede boşanması ve ardından yaptırdığı dövme ile uzunca bir süre gündem olmuştu. 32 yaşındaki sunucunun boşanmasının ardından beklenmedik bir iddia daha ortaya atıldı. Eski eşi Saygun Ofluoğlu'nun yeni sevgilisiyle el ele fotoğraf paylaşması akıllara ihanet iddialarını getirdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2021'e polemikleriyle damga vuran isim Hanzade Ofluoğlu yarışma sonrası da adından bahsettirmeye devam ediyor. 11 yıllık evliliğini tek celsede sona erdiren Hanzade'nin eski eşi Saygun Ofluoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Boşanmanın ardından daha henüz 2 hafta geçmişken akıllara ihanet iddiaları yer almaya başladı. İşte detaylar...

Hanzade Ofluoğlu Aldatıldı Mı?

Hanzade Ofluoğlu Aldatıldı Mı?

Survivor'dan döndükten kısa bir süre sonra, 11 yıllık eşi Saygun Ofluoğlu'ndan ani bir şekilde boşanan ünlü sunucu Hanzade Ofluoğlu, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hanzade Ofluoğlu'nun 2 hafta önce boşandığı eski eşi Saygun Ofluoğlu, Instagram hesabında yeni aşkını paylaştı.

Hanzade'nin Duruma Tepkisi

Hanzade'nin Duruma Tepkisi

Saygun Ofluoğlu'nun yeni bir ilişkiye yelken açması, sosyal medyada olay oldu. Aldatıldığı yönündeki iddialar karşısında sessizliğini koruyan Hanzade Ofluoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Survivor eski yarışmacısı, paylaşımına ''Ülkede acil senarist atamasına başlanmalı. Meslekte açıkta kalan çok kişi var'' notunu düştü.

Aşka Kapılar Kapanmaz

Aşka Kapılar Kapanmaz

Hanzade Ofluoğlu, takipçilerinin yönelttiği ''Hayatınıza birisini almayı düşünüyor musunuz?'' sorusuna ise ''İnsan yaşadığı sürece aşka kapılarını kapamaz. Elde olan bir şey değil bence. Düşünerek atılacak bir adım değil'' yanıtını verdi. Hanzade Ofluoğlu, 2010 yılında dünyaevine girdiği Saygun Ofluoğlu'na olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor, yarışma sürecinde sık sık evliliğinden bahsediyordu.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın