Görüş Bildir
Haberler
Survivor’dan Kırmızı Oda’ya Transfer: Emin Günenç Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Survivor’dan Kırmızı Oda’ya Transfer: Emin Günenç Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Survivor 2021’de yarışan ancak sakatlık sebebiyle yarışmayı erken terk eden Emin Günenç, reklam filmlerinde sık sık karşımıza çıkıyordu. Emin Günenç’in, önümüzdeki günlerde TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna katılacağı açıklandı. Oyuncunun ajansı tarafından açıklanan Kırmızı Oda haberi sonrasında ‘Emin Günenç kimdir?’ sorusu gündeme geldi. İşte Survivor Emin Günenç’in hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

tv8’in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda’ya, yine aynı kanalın popüler yarışması Survivor’da yarışan bir isim katıldı. Survivor 2021 sezonunda Gönüllüler takımda yer alan Emin Günenç'in talihi, yarışmadan sonra talihi açılmıştı. Emin Günenç, Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılacak.

Emin Günenç Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Emin Günenç Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994 İstanbul’da doğumlu. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Günenç, Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümü mezunu.

8 yaşında futbola başlayan Emin, 18 yaşına kadar futbol oynadığını sakatlanınca bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Emin açıklamasında, ‘Üniversite bitince oyunculuk eğitimi aldım. En son Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oynadım.’ dedi.

Günenç, oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda zamanının büyük bir kısmını da spor yaparak değerlendirmiş. Daha önce de seçmelere kalan Emin, 2019 yılında finale kalıp yedeklerde yer almış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın