Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da Kim Elendi? 19 Ocak 2022 Survivor All Star Kim Gitti, Adaya Hangi İsim Veda Etti?

Survivor'da Kim Elendi? 19 Ocak 2022 Survivor All Star Kim Gitti, Adaya Hangi İsim Veda Etti?

TV 8 ekranlarından yayınlanan Survivor 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. Survivor All Star yarışmasında kıyasıya mücadele devam ederken Survivor'ın ilk ödül oyunu bu akşam oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları dört dokunulmazlık oyunu ardından 2022 sezonunun ilk ödül oyunu için parkura çıktı. Bir kişinin veda edeceği yarışmada iki ünlü, iki de gönüllü adayı bulunuyor. Peki, Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'a veda eden isim kim oldu? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor eleme heyecanı bu akşam izleyicisiyle buluştu. Programın son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanmış ve dört isim eleme potasına gönderilmişti. Peki Survivor'da kim elendi? 19 Ocak Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu, gitti? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2022 Eleme Adayları

Survivor 2022 Eleme Adayları

Survivor'da 15 Ocak ve 18 Ocak bölümlerinde oynanan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımların yaptıkları oylama sonucu 4 isim eleme potasına ismi yazılarak sürgün kampına gönderildi. İşte eleme potasında yer alan isimler.

1- Birsen

2- Sercan

3- Gizem

4- Hikmet

19 Ocak Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

19 Ocak Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor All Star 2022'de bu akşam sezonun ilk ödül oyunu oynandı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan ödül oyununda her iki taraf kazanmak için mücadele ediyor. Ödül oyununda dokunulmazlık oyunundaki gibi kadınlar kadınlarla erkekler erkekler yarıştı. Kadınlar mücadelesini 8-2 ünlüler kazandı ve genel skorda ünlüler 1-0 öne geçti. Erkekler mücadelesini gönüllüler 8-4 kazandı ve genel skorda durum 1-1 oldu. Ödül oyununda kazanan en iyiler mücadelesinde belli olacak. En iyiler turunda gönüllüler 3-0 kazanarak genel skorda durumu 2-1'e getirdi ve Survivor'da sezonun ilk ödülünün sahibi oldular.

  • Erkekler mücadelesi:

Ünlüler 8 - 2 Gönüllüler

  • Kadınlar mücadelesi:

Ünlüler 4 - 8 Gönüllüler

  • En iyiler mücadelesi:

Ünlüler 0 - 3 Gönüllüler

GENEL SKOR: Ünlüler 1 - 2 Gönüllüler

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM GÖNÜLLÜLER OLDU

Survivor Ödülü Nedir?

Survivor Ödülü Nedir?

Survivor 2022'de ilk ödül Ülker Çizi ve Olta Takımı oldu.

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor All Star 2022 yarışmasına veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu, ''Benim için zorlu bir dönemdi. Benim için bu kadarmış. Özel bir sebebi yok mutsuzluğumun. Psikolojik olarak düştüm ve dizimde de sakatlığım oldu. Elimden geldiğini düşünüyorum. Buraya kadarmış.'' dedi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın