Görüş Bildir
Haberler
Survivor Çağrı Atakan Kimdir? Çağrı Atakan Nereli ve Kaç yaşında?

Survivor Çağrı Atakan Kimdir? Çağrı Atakan Nereli ve Kaç yaşında?

Müge Kakşi
17.01.2021 - 14:43

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de ünlüler takımında yer alan Çağrı Atakan! Onu Çukur dizisindeki ' Ekmek Reis ' karakteri ile tanıyoruz. Peki, Çağrı Atakan kimdir? Çağrı Atakan kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağrı Atakan Kimdir?

Çağrı Atakan Kimdir?

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Survivor Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğmuştur. Çağrı Atakan 40 yaşındadır. Eğitim hayatı da merak edilen Çağrı Atakan Bilkent Üniversitesi mezunudur. Şahin Tepesi dizisinde oyunculuk yapan Çağrı Atakan, Çukur'da Remzi karakterine hayat vermiştir. Oyunculuk kariyerine ilk kez ,o dönem büyük ilgi gören Arka Sıradakiler dizisiyle giriş yapan Çağrı Atakan, Survivor'a katılacağını 'Yakında Survivor'a gidiyorum, Ünlüler takımında yarışacağım, takım arkadaşlarımla tanıştım hepsi çok iyi insanlar. Kendimi açlığa alıştırmaya çalışıyorum, sporla aram zaten iyi idmanlıyım. 10 yıldır yarışmayı televizyondan ilgiyle izliyordum. 1-2 dinlenmeye çekildim, moral motivasyon olarak kendimi hazırlıyorum' sözleriyle duyurmuştu.

Özel Hayatı

Özel Hayatı

Çocukluğundan bu yana basketbol oynadığını söyleyen Çağrı Atakan, eskiden milli takımda da forma giydiğini söylemiştir. 'Oturduğum mahallede takılmayı seviyorum' diyen Çağrı Atakan, boks ile de yakından ilgili olduğunu belirtiyor. Sporu hayatının merkezine koyan Survivor Çağrı, sporun her türlüsünü sevdiğini de sözlerine ekliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın